ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Παγώνη για Επικρατείας της ΝΔ: «Δεν είναι αυτό που σου δίνει αξία – Προχωράμε μπροστά»

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ δεν πήρε πολύ καλά το γεγονός ότι τελικά δεν βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ

Μ.Παγώνη για Επικρατείας της ΝΔ: «Δεν είναι αυτό που σου δίνει αξία – Προχωράμε μπροστά»

Μια πικρία εξέφρασε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, για το γεγονός ότι τελικά δεν βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ωστόσο ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.

Πιο συγκεκριμένα, με παρέμβασή της στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής (28/4), προτού να ανακοινωθούν τα ονόματα του Επικρατείας της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η κ. Παγώνη δήλωσε: «Δεν θα είμαι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, οι αποφάσεις είναι του πρωθυπουργού». Συμπλήρωσε πως «ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει αυτούς που θα είναι υποψήφιοι, καλή επιτυχία σε όλους».

Ερωτηθείσα για το τι άλλαξε τις τελευταίες επτά ημέρες και δεν θα είναι τελικά στο ψηφοδέλτιο, απάντησε πως «στη ζωή προχωρούμε πάντα μπροστά, ξέρετε πώς αλλάζουν τα πράγματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και επεσήμανε: «Είχα ανάγκη να πάρω εγώ θέσεις, για να πω ποια είμαι; Γιατρός είμαι, μίλησα στις πανδημίες, και μόνο που μου σφίγγουν οι ασθενείς μου το χέρι, είμαι καλά». Η κ. Παγώνη κατέληξε λέγοντας: «Το Επικρατείας δεν είναι αυτό που σου δίνει αξία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.