ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μ.Βορίδης: «Είναι νόμιμο να παρακολουθούνται κρατικοί αξιωματούχοι αρκεί να το ξέρει ο Πρόεδρος της Βουλής»!

Άρης Πορτοσάλτε: «Όλοι παρακολουθούνται»!

Μ.Βορίδης: «Είναι νόμιμο να παρακολουθούνται κρατικοί αξιωματούχοι αρκεί να το ξέρει ο Πρόεδρος της Βουλής»!

Σε μία κυνική ομολογία ότι «όλοι παρακολουθούνται», προχώρησε ο γνωστός φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στον ΣΚΑΪ ενώ την ίδια στιγμή ο ΥΠΕΣ Μάκης Βορίδης στον ραδιοφωνικό σταθμό του ίδιου ομίλου, είπε πως «Δεν είναι παράνομο να παρακολουθούνται κρατικοί αξιωματούχοι» αρκεί να έχει δοθεί άδεια από τον Πρόεδρο της Βουλής!

Αλήθεια δόθηκε σχετική άδεια από τον Πρόεδρο της Βουλής;

Ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ 100,3 δήλωσε ότι «Δεν είναι παράνομο να παρακολουθούνται κρατικοί αξιωματούχοι» υποστήριξε διευκρινίζοντας παράλληλα ότι για να γίνει αυτό, απαιτείται η άδεια του προέδρου της Βουλής εφόσον υπάρχει σοβαρός λόγος για την τήρηση της εθνικής ασφάλειας.

Ας τελειώνει η υποκριτική συζήτηση με τις παρακολουθήσεις», σημείωσε ο υπουργός αναφέροντας ότι εάν στο παρελθόν η αξιωματική αντιπολίτευση γνώρισε ότι παρακολουθείται η αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου θα αντιδρούσε, ωστόσο τώρα «ο κ. Τσίπρας λέει συγχαρητήρια για την αποκάλυψη της υπόθεσης διαφθοράς».

Ο υπουργός Εσωτερικών ταυτόχρονα εξέφρασε την αντίδρασή του για «τις διαρροές από την ΕΥΠ» σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να γίνονται από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών «φέιγ βολάν τα ονόματα που παρακολουθούνται νομίμως» προσθέτοντας πως «ο κ. Ράμμος θα έπρεπε «να ενημερώνει μόνο όταν εντοπίζει κάτι παράνομο και όχι όταν κάτι γίνεται νομίμως».

«Παρακολουθούνται όλοι, το τελειώσαμε, όλοι.  Αυτό συνιστά κράτος ή μπιπ-χανείο. Πρέπει να ξαναειπωθούν οι κανόνες. Αν έχουμε κράτος πρέπει να ξαναπούμε τους κανόνες» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε στην ίδια χρονική στιγμή στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Μάλλον, θα πρέπει κάποιος να του θυμίσει πως το να «παρακολουθούνται όλοι» απαγορεύεται από το Σύνταγμα και η Ανεξάρτητη Αρχή της ΑΔΑΕ υπάρχει ακριβώς για αυτόν τον λόγο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Marka2_/status/1618508810548838400

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.