ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Βορίδης για την Δεξιά: «Εκτός της ΝΔ είναι αντιεμβολιαστές, σκληροπυρηνικοί ορθόδοξοι και συνωμοσιολόγοι»

«Σχεδόν φονταμενταλιστές»

Μ.Βορίδης για την Δεξιά: «Εκτός της ΝΔ είναι αντιεμβολιαστές, σκληροπυρηνικοί ορθόδοξοι και συνωμοσιολόγοι»

Τον χώρο στα Δέξια της ΝΔ σχολίασε σε ραδιοφωνική συνέντευξη του ο Μ.Βορίδης:

Ερωτηθείς για το τοπίο δεξιότερα του κυβερνώντος κόμματος, ανέφερε ότι «η λογική, σοβαρή και κανονική Δεξιά είναι στη Νέα Δημοκρατία -και θα είναι στη Νέα Δημοκρατία».

Και αυτό γιατί, όπως επιχειρηματολόγησε, «ο πρωθυπουργός έχει κάνει την αμυντική θωράκιση της χώρας, έχει εξωτερική πολιτική, η οποία μας έχει κάνει περήφανους σε όλα τα επίπεδα, πήρε μια χώρα καθημαγμένη και σήμερα αυτή η χώρα γίνεται παράδειγμα επιτυχημένων οικονομικών πολιτικών, έχει εφαρμόσει το πιο φιλελεύθερο οικονομικό πρόγραμμα με μείωση φορολογίας και ενίσχυση των επενδύσεων, έχει ρίξει θεαματικά την ανεργία, έχει διαχειρισθεί αποτελεσματικά το μεταναστευτικό -άρα έχει όλη την ατζέντα της Δεξιάς στη κεντρική πολιτική του.

Πώς, λοιπόν, θα μείνει χώρος για να υπάρξει κάτι εκτός της ΝΔ στα δεξιά;», αναρωτήθηκε και συμπλήρωσε:

«Εξ ου και εκτός της ΝΔ είναι αντιεμβολιαστές, σκληροπυρηνικοί ορθόδοξοι σχεδόν φονταμενταλιστές και συνωμοσιολόγοι».

Παραλλήλως, ο Μ. Βορίδης επανέλαβε τη θέση του ότι δεν υπάρχει Κέντρο, αλλά μετακινούμενοι ψηφοφόροι, τους οποίους «βεβαίως πρέπει να τους διεκδικούμε με το πρόγραμμά μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.