ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Κίνδυνος να δούμε πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή» (φωτό)

Με μια στοίβα χαρτιά στην Βουλή η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας

Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Κίνδυνος να δούμε πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή» (φωτό)

Η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ και συνυπέγραψαν ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά, Πλεύση Ελευθερίας και ΚΚΕ βρίσκεται στην τελική ευθεία πλέον.

Η τριήμερη συζήτηση ολοκληρώνεται σήμερα με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών (κατ’ αντίστροφη σειρά της κοινοβουλευτικής δύναμης των κομμάτων) και την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Θα ακολουθήσει ονομαστική ψηφοφορία.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καθυστέρησε να εμφανιστεί λέγοντας πως δεν μπόρεσε να φτάσει εγκαίρως στη Βουλή όταν πληροφορήθηκε ότι «κόπηκαν» 60 ομιλητές όπως είπε.

Όταν δε εμφανίστηκε έκανε… εντυπωσιακή είσοδο αφού εμφανίστηκε με χιλιάδες έγγραφα.

Για του λόγου το αληθές όπως φαίνεται στις φωτογραφίες τα έγγραφα ήταν τόσα πολλά, που η κ. Κωνσταντοπούλου δυσκολεύτηκε να τα μεταφέρει.

Την στιγμή λοιπόν που ανέβηκε στο βήμα η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για προσωπικές ευθύνες ενώ τόνισε τον κίνδυνο να δούμε τον Κώστα Καραμανλή πρωθυπουργό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η αποψινή σας ψήφος είναι ψήφος που θα σας συνοδεύει για πάντα, που θα σας στιγματίσει για πάντα και η παρουσία σας εδώ στη Βουλή είναι εκείνη που έχει γραφτεί στην ιστορία, όπως γράφτηκε στην ιστορία η χθεσινή έξαλλη επιβράβευση του υπόλογου, υπεύθυνου και ποινικά υπεύθυνου Κώστα Καραμανλή, από την κοινοβουλευτική ομάδα που με αυτόν τον τρόπο ανέλαβε την ευθύνη της συγκάλυψης.

Υπήρχαν 204 νεκροί στους σιδηροδρόμους τα προηγούμενα χρόνια, την τελευταία 15ετία, σε δυστυχήματα με λιγότερους νεκρούς. Τα γνωρίζατε».

Εν συνεχεία, μίλησε και για τον σταθμάρχη:

«Παραδέχτηκε λέτε ο σταθμάρχης το λάθος του. Αλλά ο σταθμάρχης ανέλαβε την αντικειμενική ευθύνη. Ο σταθμάρχης λέει τα ίδια που λένε ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Καραμανλής, γιατί ο σταθμάρχης είναι ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Καραμανλής». zoi_konstantopoulou1_cac0d.jpgzoi_konstantopoulou2_b53ad.jpgzoi_konstantopoulou3_e9ba2.jpgzoi_konstantopoulou4_c5544.jpg

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βουλευτές φώναζαν «απαράδεκτη!» επισημαίνοντας: «Κάναμε δύο διακοπές για χάρη της κυρίας Κωνστανοπούλου. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Ντροπή! Θα μπορούσαν να μιλήσουν 60 βουλευτές. Να σηκωθούμε να φύγουμε» ήταν μερικές από τις διαμαρτυρίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.