ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ν.Καρανίκας: «Χάλια το φετινό μας τραγούδι για τη Eurovision – Ούτε τραγούδι, ούτε χορός, ούτε καν να λικνιστούμε»

«Το κατέστρεψαν το κορίτσι με αυτό το τραγούδι» αναφέρει

Ν.Καρανίκας: «Χάλια το φετινό μας τραγούδι για τη Eurovision – Ούτε τραγούδι, ούτε χορός, ούτε καν να λικνιστούμε»

Ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας φαίνεται πως και αυτός με τη σειρά του δεν «εγκρίνει» το τραγούδι που στέλνει η Ελλάδα στη φετινή Eurovision.

«Το κατέστρεψαν το κορίτσι με αυτό το τραγούδι. Έχει λέει την λογική των ανατροπών και τελικά μετατρέποντας την κίνηση σε συρραπτικό κινήσεων από τις πολλές ανατροπές, το αποτέλεσμα είναι να μένεις ακίνητο απορώντας πότε έρχεται η σειρά σου να κουνηθείς με κάποιον ρυθμό», τονίζει σε ανάρτησή του ο Ν.Καρανίκας εκφράζοντας την δυσφορία του.

Όπως εξηγεί, «ούτε τραγούδι, ούτε χορός, ούτε καν κάτι να λικνιστούμε και να κουνηθούνε για 2 συναπτά λεπτά της ώρας. Ένα μίξερ ρυθμών καταλήγει σε «μελωδικό» θόρυβο» και συνεχίζει «το στυλ του τραγουδιού είναι λίγο από όλα και στο τέλος «το λίγο να σέρνεται γύρω από την τραπ καταστρέφοντας την k-pop».

Ο Ν.Καρανίκας, ωστόσο, στο τέλος της ανάρτησης εύχεται «καλή τύχη στον διαγωνισμό».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Eurovision χάλια, η προσωπική άποψη που δεν είναι κάποιου ειδικού. Το κατέστρεψαν το κορίτσι με αυτό το τραγούδι. Έχει λέει την λογική των ανατροπών και τελικά μετατρέποντας την κίνηση σε συρραπτικό κινήσεων από τις πολλές ανατροπές, το αποτέλεσμα είναι να μένεις ακίνητο απορώντας πότε έρχεται η σειρά σου να κουνηθείς με κάποιον ρυθμό.
Ούτε τραγούδι, ούτε χορός, ούτε καν κάτι να λικνιστούμε και να κουνηθούνε για 2 συναπτά λεπτά της ώρας. Ένα μίξερ ρυθμών καταλήγει σε «μελωδικό» θόρυβο.
Λίγο από όλα τα στυλ και στο τέλος το λίγο να σέρνεται γύρω από την τραπ καταστρέφοντας την k-pop.
Καλή τύχη στον διαγωνισμό.!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.