ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ν.Καρανίκας υπέρ Σ.Κασσελάκη για τη συνεδρίαση στις Σπέτσες: «Ξοδεύει το δικά του λεφτά και όχι του κράτους»

Η ανάρτηση του Ν.Καρανίκα

Ν.Καρανίκας υπέρ Σ.Κασσελάκη για τη συνεδρίαση στις Σπέτσες: «Ξοδεύει το δικά του λεφτά και όχι του κράτους»

Ο Νίκος Καρανίκας υπεραμύνεται της απόφασης του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη να προσκαλέσει σε τριήμερη συνεδρίαση στις Σπέτσες την ΚΟ του κόμματος.

Ο Καρανίκας κάνει λόγο για «καταχραστές του δημόσιου χρήματος», ενώ επισημαίνει πως «ο σύντροφος πρόεδρος ξοδεύει τα δικά του λεφτά και όχι του κράτους ψωνίζοντας και κερνώντας κάνοντας τζάμπα διακοπές».

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

«Δεν μας είπαν οι αριστεριστές και οι αποστάτες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που γι’ αυτό τον λόγο είναι καταχραστές του δημοσίου χρήματος και γι’ αυτό ο κόσμος τους αποκαλεί ανήθικους (εμένα μ αρέσει ο όρος- χαρακτηρισμός Αμοραλιστές όταν απευθύνουμε σε πρώην), γιατί ενοχλούνται με το τριήμερο πολιτικής κομματικής εργασίας σε νησί και όχι στην Αθήνα σε ένα από τα ξενοδοχεία που η αριστερά τα τελευταία 30 χρόνια ξοδεύει τα λεφτά για συνδιασκέψεις και Κεντρικές Επιτροπές;

Προσωπικά το μόνο που θα έλεγα, είναι ότι ο σύντροφος πρόεδρος ξοδεύει τα δικά του λεφτά και όχι του κράτους ψωνίζοντας και κερνώντας κάνοντας τζάμπα διακοπές και τον large αριστερό».

Δείτε την ανάρτηση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.