ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ν.Μπίστης: «Αυστηρώς ακατάλληλος ο Σ.Κασσελάκης – Προφανής πλέον η ανικανότητά του»

«Να στήσουμε με γρήγορους ρυθμούς ένα κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς πολύ πιο αξιόπιστο και πολύ ευρύτερο από αυτό που οριστικά αφήσαμε» είπε

Ν.Μπίστης: «Αυστηρώς ακατάλληλος ο Σ.Κασσελάκης – Προφανής πλέον η ανικανότητά του»

«Αυστηρώς ακατάλληλο» χαρακτηρίζει ο Νίκος Μπίστης σε ανάρτησή του τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Όπως γράφει στα social media το πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το κείμενο του Θανάση Καρτερού, «κάθε αναμονή και παραμονή μέχρι το Συνέδριο ή τις ευρωεκλογές για να πιστοποιηθεί η προφανής πλέον ανικανότητα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την υπόσταση της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς», ενώ προσθέτει ότι θα πρέπει «να στήσουμε με γρήγορους ρυθμούς ένα κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς πολύ πιο αξιόπιστο και πολύ ευρύτερο από αυτό που οριστικά αφήσαμε».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Μπίστη:

Αυστηρώς ακατάλληλος.

Ο φίλος και σύντροφος από τα παλιά Θανασης Καρτερός απευθυνόμενος από την στήλη του στην ΑΥΓΗ στον κ. Κασελλάκη απεφάνθη ότι «νόμιμος δεν σημαίνει αναγκαστικά και κατάλληλος».

Χρήσιμη σε κάθε περίπτωση η αναγνώριση της πραγματικότητας . Βέβαια η πολιτική παραμένει πάντα τέχνη του προβλέπειν αλλά ας δεχθούμε το «κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Δεν θα μπω στην συζήτηση που μαίνεται στα social media για το κατά πόσον η τοποθέτηση Καρτερού απηχεί απόψεις Τσίπρα. Θα περιοριστώ στο πρώτο επίπεδο ανάγνωσης: ο καθένας έχει την ευθύνη για αυτά που λέει και για αυτά που δεν λέει. Και δεν νομίζω ότι ο Τσίπρας έχει ανάγκη υποβολέα ή μεταφραστή.

Το ζήτημα είναι απλό: κάθε αναμονή και παραμονή μέχρι το Συνέδριο ή τις ευρωεκλογές για να πιστοποιηθεί η προφανής πλέον ανικανότητα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την υπόσταση της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Για τις ιδέες της, την ιστορία της, για την αξιοπρέπεια των ανθρώπων της που παρακολουθούν εμβρόντητοι την μετάλλαξη του κόμματος και την εγκατάλειψη πάγιων θέσεων και πρακτικών της Αριστεράς.

Ο Θανασης Καρτερός, χωρίς ίσως να το θέλει, επιβεβαίωσε την αδήριτη αναγκαιότητα της συγκρότησης της Νέας Αριστεράς. Για να σώσουμε τώρα – πριν η βλάβη καταστεί ανήκεστος- οτιδήποτε αν σώζεται. Και να στήσουμε με γρήγορους ρυθμούς ένα κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς πολύ πιο αξιόπιστο και πολύ ευρύτερο από αυτό που οριστικά αφήσαμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.