ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Παπαδόπουλος: «Εωσφορικό το νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια – Εδώ είναι Ελλάδα»

«Πώς θα αντικρίσετε τον μπαμπά και τη μαμά σας; Δεν έχετε ντροπή καθόλου;»

Ν.Παπαδόπουλος: «Εωσφορικό το νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια – Εδώ είναι Ελλάδα»

Ο βουλευτής της «Νίκης», Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για το νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια τονίζοντας ότι είναι «εωσφορικό, μια σύγχρονη Βαβέλ, που γυρίζει τη χώρα στα χρόνια του Νέρωνα και του Καλιγούλα».

«Είναι ενάντια στο νόμο της αγίας Τριάδας. Είναι αντεθνικό νομοσχέδιο. Τι έχει να προσφέρει ο γάμος στο δημογραφικό;» αναρωτήθηκε, και πρόσθεσε: «Βλέπουμε άνδρες να παριστάνουν τις λεχώνες! Βάζουν το χέρι στο στήθος! Πού τα μάθατε όλα αυτά; Ποια επιστήμη σάς τα εδίδαξε; Πώς, πώς, πώς θα πάτε στις περιφέρειές σας; Πώς θα αντικρίσετε τις γυναίκες, τους άντρες, τα παιδιά σας; Πώς θα αντικρίσετε τον μπαμπά και τη μαμά σας; Δεν έχετε ντροπή καθόλου;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Παπαδόπουλος συνέχισε σε έντονο ύφος, παρά τις αντιδράσεις στην αίθουσα, λέγοντας: «Ακούστε τα! Πώς θα πάτε στην εκκλησία, πώς θα ζητήσετε τη συμμετοχή σας στα ιερά μυστήρια, πώς θα πάρετε την ευχή του παπά; Τι θα τους πείτε; Εδώ είναι Ελλάδα, Ορθοδοξία, το παλατάκι του Χριστού. Είναι μείζον πνευματικό θέμα. Ζήτω η Ελλάδα μας, ζήτω η ορθοδοξία μας, ζήτω η οικογένεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.