ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ν.Ρωμανός σε Σ.Κασσελάκη: «Δεν ήταν στημένο το ζευγάρι στο Γαλάτσι, τέτοια κάνατε εσείς στο Μάτι»

«Ο Σ.Κασσελάκης δυσκολεύεται να διαχειριστεί την πραγματικότητα»

Ν.Ρωμανός σε Σ.Κασσελάκη: «Δεν ήταν στημένο το ζευγάρι στο Γαλάτσι, τέτοια κάνατε εσείς στο Μάτι»

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατηγόρησε ο Στέφανος Κασσελάκης για στημένες συναντήσεις με πολίτες και στημένα ρεπορτάζ υπέρ της ΝΔ και της κυβέρνησης, φέρνοντας ως παράδειγμα και τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με νέους που φέρεται πως επωφελήθηκαν από το πρόγραμμα «Σπίτι μου».

Ο Νίκος Ρωμανός απαντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως δεν ήταν στημένη η συνάντηση και πως το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει ξαναμιλήσει για την εμπειρία του με το πρόγραμμα «Σπίτι μου».

Αναφέρει επίσης πως ο Στέφανος Κασσελάκης τα λέει αυτά επειδή δε μπορεί να διαχειριστεί ότι το πρόγραμμα έχει βοηθήσει χιλιάδες νέους.

Παράλληλα αναφέρει πως στημένες συναντήσεις έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι η ΝΔ, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταστροφή στο Μάτι.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Ρωμανού

«Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού σε διαμέρισμα νέου ζευγαριού στο Γαλάτσι που αποκτήθηκε μέσω του προγράμματος «Σπίτι μου» αξιοποιήθηκε από τον κ. Κασσελάκη ως αφορμή για μια ακόμη ειρωνική ανάρτηση.

Όχι μόνο δεν είναι ψεύτικο ή στημένο, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του κόμματος των fake news, αλλά με μια απλή έρευνα θα είχε διαπιστώσει πως το ζευγάρι είχε μιλήσει ξανά για την εμπειρία του με το πρόγραμμα «Σπίτι μου» σε προγενέστερη εκδήλωση.

Καταφανώς ο κ. Κασσελάκης δυσκολεύεται να διαχειριστεί την πραγματικότητα. Δυσκολεύεται να διαχειριστεί το γεγονός ότι το πρόγραμμα «Σπίτι μου» όχι μόνο έχει ήδη βοηθήσει χιλιάδες νέους συμπολίτες μας, όπως τους συγκεκριμένους, να αποκτήσουν πρόσβαση σε φτηνή στέγη, αλλά λόγω της μεγάλης συμμετοχής, διπλασιάστηκε και ο σχετικός προϋπολογισμός, σε αντίθεση με την καταστροφολογία και τον μηδενισμό που προέβαλλε σταθερά το κόμμα του. Προφανώς ο κ. Κασσελάκης θεωρεί fake τις 2.596 εκταμιεύσεις δανείων συνολικού ποσού 246.806.615,05 € μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, καθώς και τις 23.756 προεγκρίσεις (2.598.457.023,60€), τις 9.766 υπαγωγές (1.031.906.684,00€) και τις 3.822 συμβάσεις (356.669.469,35€).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε κάθε περίπτωση, κατανοούμε απόλυτα τη δυσκολία του κ. Κασσελάκη να διαχειριστεί την πραγματικότητα καθώς και την διαχρονικά κακή σχέση του κόμματός του με αυτήν, αλλά με ιστορικό υφαρπαγής υπογραφών, «στημένων κατοίκων» και συντονιστικών παρωδία με θέατρο στο Μάτι, θα αποφεύγαμε τέτοιες αναρτήσεις!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.