ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο Α.Γεωργούλης επανεμφανίστηκε ξαφνικά και δηλώνει ότι τον… εξιτάρει η ιδέα μιας δεύτερης θητείας στην Ευρωβουλή

«Θα ήθελα να πάω σε μια δεύτερη θητεία - Υπάρχουν προτάσεις» λέει

Ο Α.Γεωργούλης επανεμφανίστηκε ξαφνικά και δηλώνει ότι τον… εξιτάρει η ιδέα μιας δεύτερης θητείας στην Ευρωβουλή

Επανεμφανίστηκε ξαφνικά ο Αλέξης Γεωργούλης, ύστερα από τις κατηγορίες εις βάρος του για κακοποιητική συμπεριφορά.

Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε μέσω σύνδεσης Skype με την εκπομπή του TRT «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» εν όψει των επερχόμενων ευρωεκλογών.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης με τον Σωτήρη Πολύζο, ο Αλέξης Γεωργούλης περιέγραψε το έργο που έχει αναλάβει στο Ευρωκοινοβούλιο στον τομέα του Πολιτισμού, αλλά και το τι θα σήμαινε για εκείνον, μια δεύτερη θητεία ως ευρωβουλευτής. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος θέλησε να αφήσει το σχόλιό του για το ζήτημα των κατηγοριών.

Δείτε το βίντεο

Ο Σωτήρης Πολύζος είπε σε κάποιο σημείο: «Κάποιος θα πει “έχεις τον Γεωργούλη και δεν τον ρωτάς για όλη αυτή την ιστορία;” Αν ο Αλέξης Γεωργούλης μπορούσε δεν θα το έλεγε απλώς, θα βροντοφώναζε αλλά δεν είναι στο δικό του χέρι να κάνει ανακοινώσεις και πάμε παρακάτω».

Ο Αλέξης Γεωργούλης δεν αντέδρασε στο παραπάνω και συνέχισε τη συζήτηση από εκεί που την άφησαν νωρίτερα.

Αναφερόμενος στο σκεπτικό του να διεκδικήσει την επανεκλογή του στις ευρωεκλογές, ο Αλέξης Γεωργούλης είπε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπάρχουν προτάσεις. Οι ευρωεκλογές είναι κάτι που για μένα θα σηματοδοτούσε μία νέα θητεία, θα ζητούσα από τον κόσμο να προσπαθήσω να παλέψω σε μια νέα θητεία. Αυτή η σκέψη με εξιτάρει πάρα πολύ. Θα ήθελα να πάω σε μια δεύτερη θητεία. Το θέμα είναι ότι πρέπει να το σκεφτώ πάρα πολύ και με φέρνει στο 50-50 το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και αν μπορεί να σταθεί η δική μου οπτική γωνία με βάση όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.