ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο Ε.Τσακαλώτος μίλησε για τον Κλιματικό νόμο στη Βουλή με… τηγανητά αυγά και μερέντα

Αναφέρθηκε στην οικολογία, τον νεοφιλελευθερισμό, τα… τηγανητά αυγά και τη μερέντα

Ο Ε.Τσακαλώτος μίλησε για τον Κλιματικό νόμο στη Βουλή με… τηγανητά αυγά και μερέντα

Στη Βουλή μίλησε για τον Κλιματικό Νόμο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικολογία, τον νεοφιλελευθερισμό, τα… τηγανητά αυγά και τη μερέντα.

Μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «δίνετε την εντύπωση ότι τα μέλη της κυβέρνησης δεν μιλάνε μεταξύ τους. Δεν φαίνεται πουθενά ότι αναγνωρίζουν ότι υπάρχει σχέση μεταξύ οικολογίας, παραγωγικής ανασυγκρότησης, εταιρικών μετασχηματισμών, στέγασης κλπ. Και αυτό μόνο αν δούμε τι γίνεται αυτή τη βδομάδα», είπε και πρόσθεσε:

«Έχει σχέση η παραγωγική αναδιάρθρωση με την κλιματική αλλαγή; Έχει. Που είναι σε σας; Έχει σχέση μια νέα πολιτική για τη στέγαση με την κλιματική αλλαγή; Έχει. Που ήταν αυτό στις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού; Η φυσική ροπή του καπιταλισμού είναι να μην πάρει στα σοβαρά το οικολογικό ζήτημα. Θα έλεγα ότι η οικολογία και ο νεοφιλελευθερισμός ταιριάζουν όσο τα τηγανητά αυγά με τη μερέντα. Λέω ότι αν πρέπει να το λύσουμε να μη πάμε στη θέση του ΚΚΕ ότι αυτά δεν λύνονται με τον καπιταλισμό, αλλά στοιχειωδώς θα ήθελα να υπάρξει ανθρώπινη ζωή στον πλανήτη για να μπορούμε να το οικοδομήσουμε…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε στο βίντεο μετά το 12′

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.