ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Γ.Οικονόμου ανακοίνωσε σε ζωντανή μετάδοση νέες συλλήψεις και το υπουργείο τον «άδειασε» μετά από μια ώρα!

Υποστηρίζουν ότι έγινε λάθος στην διατύπωση

Ο Γ.Οικονόμου ανακοίνωσε σε ζωντανή μετάδοση νέες συλλήψεις και το υπουργείο τον «άδειασε» μετά από μια ώρα!

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Οικονόμου προκάλεσε αναστάτωση στους κύκλους της Ελληνικής Αστυνομίας με τις δηλώσεις του περί αναμενόμενης σύλληψης του «καθοδηγητή» της επίθεσης κατά του αστυνομικού στο Ρέντη. 

Συγκεκριμένα ο Γ.Οικονόμου αναφερόμενος στην υπόθεση με τον βαρύτατο τραυματισμό αστυνομικού στου Ρέντη, σημείωσε ότι «έχει κατονομαστεί το πρόσωπο που διέταξε την επίθεση στους αστυνομικούς».

Αρμόδιες πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξηγούν ότι πρόκειται για λάθος διατύπωση, καθώς ο φερόμενος ως «καθοδηγητής» ούτε έχει κατονομαστεί ούτε έχει ταυτοποιηθεί.

Ο 18χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση στην κατάθεσή του τον περιέγραψε ωστόσο δεν ήταν σε θέση να τον κατονομάσει. Μέχρι αυτή την ώρα οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για την ταυτοποίησή του «καθοδηγητή» και τέτοιου είδους δηλώσεις μάλλον τους προκαλούν προβλήματα. Και αυτό διότι μπορεί να θορυβήσει τους υπόπτους, που θα μπορούσαν να πάρουν μέτρα για να αποφύγουν τη σύλληψη.

Μόλις μία ώρα νωρίτερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, δήλωνε συγκεκριμένα:

«Έχει κατονομαστεί το πρόσωπο που διέταξε την επίθεση στους αστυνομικούς» είπε συγκεκριμένα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στον ΣΚΑΪ και υποστήριξε ότι υπάρχουν στοιχεία και για τα «πολεμοφόδια» που είχαν κρύψει έξω από το γήπεδο και έδωσε τη διαβεβαίωση ότι οι αρχές θα φτάσουν όσο πιο βαθιά μπορούν για την εξάρθρωση της συμμορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο καθοδηγητής του 18χρονου είναι ηλικίας περί τα 30. Ταυτόχρονα, δεν αποκλείεται η περαιτέρω έρευνα να αποκαλύψει την εμπλοκή και άλλων ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας, που ιεραρχικά είναι πάνω από τον «καθοδηγητή» των χούλιγκανς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.