ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο Γ.Βαρουφάκης πήγε να δει την Barbie: «Το βρήκα βασανιστικά απαίσιο – Ντροπή στους προοδευτικούς-φεμινιστές κριτικούς»

«Ενας θρίαμβος της εταιρικής προπαγάνδας έναντι των κινηματογραφικών αξιών/τέχνης»

Ο Γ.Βαρουφάκης πήγε να δει την Barbie: «Το βρήκα βασανιστικά απαίσιο – Ντροπή στους προοδευτικούς-φεμινιστές κριτικούς»

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης πήγε να δει την «Barbie» με πρωταγωνίστρια την Μάργκοτ Ρόμπι και όπως αποκάλυψε… δεν του άρεσε καθόλου. 

«Είδα την “Barbie” και πήγα φοβούμενος ότι μπορεί να με κερδίσει» έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter και σημείωσε: «Λάθος φόβος. Το βρήκα βασανιστικά απαίσιο. Ντροπή στους προοδευτικούς-φεμινιστές κριτικούς που της έδωσαν καλές κριτικές. Ενας θρίαμβος της εταιρικής προπαγάνδας έναντι των κινηματογραφικών αξιών/τέχνης» έγραψε και προέτρεψε τους ακόλουθούς του να την αποφύγουν.

Σε διάλογο που ακολούθησε, χρήστης σχολίασε: «Γιατί να μπείτε στον κόπο να παρακολουθήσετε κάτι αν είστε ήδη προκατειλημμένος απέναντί του; Ισως απλά δεν καταλάβατε τα βαθύτερα μηνύματα που προσπαθούσε να μεταδώσει η ταινία. Το να την απορρίπτετε ως “εταιρική προπαγάνδα” φαίνεται μειωτικό και άδικο. Διαφορετικές αναφορές για διαφορετικούς ανθρώπους, υποθέτω», με τον Βαρουφάκη να απαντά:

«Επειδή μου αρέσει να εκπλήσσω τον εαυτό μου αγαπώντας ταινίες που νόμιζα ότι θα μισούσα. Μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές μου ήταν το αποτέλεσμα της παρακολούθησης μιας ταινίας που νόμιζα ότι θα απεχθανόμουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.