ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ο γιος του Κ.Καραμανλή και της Ν.Παζαΐτη, Αλέξανδρος, τραγουδά Στράτο Διονυσίου

Επέλεξε το τραγούδι «Της γυναίκας η καρδιά»

Ο γιος του Κ.Καραμανλή και της Ν.Παζαΐτη, Αλέξανδρος, τραγουδά Στράτο Διονυσίου

Τις τραγουδιστικές του ικανότητες δοκίμασε ο Αλέξανδρος Καραμανλής  σε ένα πάρτι γενεθλίων.

Ο 22χρονος γιος του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη είναι ηθοποιός και πριν λίγο καιρό, ανέβασε με τη δίδυμη αδερφή του την παράσταση «Μια κυρία ατυχήσασα».

Όπως φαίνεται ωστόσο, σε βίντεο που δημοσίευσε η Σήλια Κριθαριώτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν έχει ταλέντο μόνο στην υποκριτική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σύντομο κλιπ, ο Αλέξανδρος Καραμανλής φαίνεται να ερμηνεύει το τραγούδι του Στράτου Διονυσίου «Της γυναίκας η καρδιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.