ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο Κ.Μητσοτάκης επέστρεψε με γρίπη Η1Ν1 από το Νταβός – Έχει υψηλό πυρετό

Άγνωστο αν θα πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο για αύριο υπουργικό συμβούλιο και αμφίβολη η επίσκεψή του στις ΗΠΑ

Ο Κ.Μητσοτάκης επέστρεψε με γρίπη Η1Ν1 από το Νταβός – Έχει υψηλό πυρετό

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε με γρίπη Η1Ν1 από τις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός όπως αποκάλυψε ο διευθυντής του γραφείου τύπου του, Δημήτρης Τσιόδρας.

Όπως είπε ο Κ.Μητσοτάκης διαγνώστηκε με Η1Ν1 και έχει υψηλό πυρετό αν και εμβολιασμένος κατά της γρίπης.

Ως εκ τούτου, είπε ο Δ.Τσιόδρας, «δεν ξέρω αν η κατάσταση της υγείας του θα επιτρέψει να πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο για αύριο υπουργικό συμβούλιο στο οποίο, μεταξύ άλλων, θα συζητηθεί το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών».

«Αν δεν γίνει αύριο, θα γίνει μεθαύριο, παραμεθαύριο» είπε για το υπουργικό συμβούλιο ο Δ.Τσιόδρας.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι το υπουργικό συμβούλιο θα συνεδρίαζε το απόγευμα της Τρίτης και πέραν της συζήτησης για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, στην ατζέντα βρίσκεται και άλλη μια μεγάλη μεταρρύθμιση, αυτή της ενοποίησης Ειρηνοδικείων και Πρωτοδικείων από το υπουργείο Δικαιοσύνης που αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις.

Φαίνεται όμως πως εκτός του υπουργικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός θα ακυρώσει και την επίσκεψή του στις ΗΠΑ όπως επιβεβαίωσε επίσημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, διευκρινίζοντας ότι «είναι από αμφίβολη έως απίθανη».

«Ο πρωθυπουργός μετά την επιστροφή του από το Νταβός διεγνώσθη θετικός στην γρίπη Α Η1Ν1.

Η επίσκεψή του στις ΗΠΑ καθίσταται αμφίβολη έως απίθανη να γίνει», είπε ο κ. Μαρινάκης, διευκρινίζοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης «θα συμμετέχει μέσω τηλεδιάσκεψης σε όσες εκδηλώσεις μπορεί», είπε ο κ. Μαρινάκης.

Ο πρωθυπουργός είχε προγραμματίσει να επισκεφθεί την Τετάρτη τις ΗΠΑ, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων και επαφές με την ομογένεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.