ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο Κ.Σημίτης τους ευχαρίστησε όλους εκτός από τον Κ.Μητσοτάκη: «Αμέλειά μου, το ξέχασα» (βίντεο)

Έκλεισε την ομιλία του με ένα σαρδάμ

Ο Κ.Σημίτης τους ευχαρίστησε όλους εκτός από τον Κ.Μητσοτάκη: «Αμέλειά μου, το ξέχασα» (βίντεο)

Ο άνθρωπος που έχει μείνει στην ιστορία για το ευχαριστώ στους Αμερικάνους κατά τη διάρκεια της κρίσης των Ιμίων, ο Κώστας Σημίτης, ξέχασε αυτή τη φορά να ευχαριστήσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη! 

Ο Κ.Μητσοτάκης τίμησε τον Κ.Σημίτη με την παρουσία του στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο «Κέντρο Πολιτισμού (Ελληνικός Κόσμος)», προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού.

Μόνος που ο Κ.Σημίτης ξέχασε να τον ευχαριστήσει και τελικά να το κάνει λίγο πριν κλείσει την ομιλία του και αφού του το υπενθύμισαν, αλλά και πάλι τότε έκανε ένα σαρδάμ.

«Αμέλεια μου ξέχασα να… καθαρίσω εεε να χαιρετήσω τον πρωθυπουργό…!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, την οποία «άνοιξε» η Άννα Διαμαντοπούλου, προβλήθηκε βίντεο με τη ζωή και το έργο του Κώστα Σημίτη. Η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του Κώστα Σημίτη. Το «παρών» έδωσαν η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, υπουργοί, βουλευτές και άλλα πολιτικά στελέχη, προσωπικότητες της οικονομικής και ακαδημαϊκής κοινότητας.

Συγκεκριμένα παρόντες ήταν ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ο Κώστας Λαλιώτης, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Απόστολος Κακλαμάνης και ο Χρήστος Πρωτόπαππας. Επίσης παρόντες είναι ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, ο υπουργός Ναυτιλίας Χρήστος Στυλιανίδης, ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη,ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Πάνος Τσακλόγλου, ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας καθώς επίσης και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της συμπρωτεύουσας Στέλιος Αγγελούδης. Το παρών δίνει και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Επίσης το παρών έδωσαν ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Σπυρόπουλος καθώς και βουλευτές του Κινήματος καθώς και η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας, ο πρώην υπουργός Τάσος Γιαννίτσης, ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο πρώην υπουργός Γκίκας Χαρδούβελης, ο πρώην υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης.

Επιπλέον παρόντες ήταν ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, η κόρη του Κώστα Σημίτη, ο καθηγητής Γιάννης Σπράος και ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αν και απών καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό έστειλε χαιρετισμό. Τέλος προβλήθηκαν χαιρετισμοί του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, του Ζακ Ντελόρ, του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, του Ρομάνο Πρόντι. Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης είχε λάβει πρόσκληση για την εκδήλωση αλλά δεν κατέστη δυνατή η παρουσία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.