ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Κ.Ζουράρις εξηγεί μέσω TikTok τι σημαίνει η μετωνυμία «κ@λόπαιδα» (βίντεο)

«Θα μπορούσε να είναι και... ομορφόπαιδα» λέει ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις

Ο Κ.Ζουράρις εξηγεί μέσω TikTok τι σημαίνει η μετωνυμία «κ@λόπαιδα» (βίντεο)

Την πρόσφατη αναφορά του σε «κ@λόπαιδα» εξηγεί σε βίντεο στα social media ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις. Όπως υποστηρίζει, ήταν μία μετωνυμία.

Ειδικότερα, σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok o Κώστας Ζουράρις λέει πως «λύσσαξαν με τη μετωνυμία που χρησιμοποίησα και που απέβλεπε απλώς στο να καταγγείλει το συνταγματικό πραξικόπημα της Νίκης Κεραμέως που δημιούργησε δύο κατηγορίες: Τα μεν πλουσιόπαιδα που έχουν αποτύχει στην ελάχιστη βάση εισαγωγής και που μπορούν με 15-18 χιλιάρικα να συνεχίσουν στα κολέγια και στα πανεπιστήμια ενώ τα φτωχόπαιδα που δεν μπορούν να πληρώσουν δεν μπορούν να συνεχίσουν».

@zouraris #παιδεια #κεραμεως #μετωνυμια #συνεντευξη #τσιπρας ♬ original sound – Kostas Zouraris

«Αυτό κατήγγειλα εγώ με τη μετωνυμία του “πλουσιόπαιδα”, “κ@λόπαιδα” ή μπορούσε να είναι “ομορφόπαιδα”», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, είπε πως η δημοσιογράφος που είχε ακούσει την εξήγηση «ανατρίχιασε και εισέπραξε την πρωθυπουργική ειρωνεία του Τσίπρα ο οποίος είπε “γιατί δεν καλείτε και τον Ζουράρι να σας κάνει μάθημα αρχαία”. Περιμένω να με καλέσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.