ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο «κόκκινος» Πάνος επιστρέφει στην τηλεόραση δριμύτερος με την «Κόκκινη Ζώνη»

Ο δημοσιογράφος και τέως υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος εγκαινιάζει σήμερα τη νέα του εκπομπή στο Kontra Channel

Ο «κόκκινος» Πάνος επιστρέφει στην τηλεόραση δριμύτερος με την «Κόκκινη Ζώνη»

Ο  δημοσιογράφος, νομικός και τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος επιστρέφει απόψε στο Kontra Channel  με μια νέα πολιτική εκπομπή με τον τίτλο «Κόκκινη Ζώνη».

Η εκπομπή θα πραγματεύεται αυτό που ο  Π.Παναγιωτόπουλος  ξέρει να κάνει καλύτερα από όλους, καθώς συνδυάζει την ιδιότητα του δημοσιογράφου και του πολιτικού: Αποκαλύψεις  αλλά «επί των τύπων των ήλων»  από αυτές που κατέστησαν τις εκπομπές του  από τις δημοφιλέστερες εκτός των συστημικών καναλιών.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται από σήμερα τις καθημερινές  στις 21:30 και προβλέπεται μια πολύ «καυτή» τηλεοπτική «σεζόν» από ένα δημοσιογράφο-πολιτικό που δεν δίστασε ποτέ να πει την αλήθεια

Παρέμβαση στην αποψινή εκπομπή «κόκκινη γραμμή»  θα πραγματοποιήσει και ο διευθυντής του pronews.gr Τάσος Γκουριώτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.