ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Π.Καμμένος στη Μύκονο – Βόλτα με ροζ παντελόνι και ανοιχτό πουκάμισο (βίντεο)

Η εμφάνιση που τράβηξε τα βλέμματα

Ο Π.Καμμένος στη Μύκονο – Βόλτα με ροζ παντελόνι και ανοιχτό πουκάμισο (βίντεο)

Ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται στη Μύκονο, απολαμβάνοντας τις διακοπές του και η κάμερα τον κατέγραψε να κάνει τη βόλτα του στα κοσμικά Ματογιάννια.

Τον 58χρονο πρώην πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων «συνέλαβε» η κάμερα του Mykonos Live TV σε άκρως χαλαρή διάθεση και με αντίστοιχη αμφίεση, που τράβηξε τα βλέμματα.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος φορούσε ένα ροζ παντελόνι, το οποίο συνδύασε με μαύρο πουκάμισο, με ανοιχτά τα επάνω κουμπιά και pochette στο πέτο.

Ο Πάνος Καμμένος απόλαυσε το ποτό του σε γνωστό μπαρ της περιοχής, και συνέχισε τη βραδιά του με βόλτες στα γραφικά σοκάκια του νησιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλευρό του βρισκόταν η σύζυγός του, Έλενα Τζούλη, και το αγαπημένο τους σκυλάκι, ο Belmondo, ο οποίος έχει «συνοδεύσει» αρκετές φορές τον Πάνο Καμμένο σε αναρτήσεις του στα social media.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.