Θυμάστε τα ελληνικά «Πάτριοτ»; Ε, ξεχάστε τα!

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος πήρε στο προεδρείο της Βουλής τη θέση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου

Εξελέγη με 255 θετικές ψήφους

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος πήρε στο προεδρείο της Βουλής τη θέση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος πήρε στο προεδρείο της Βουλής τη θέση του διαγραφέντα από το ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό της Βουλής, όταν ένας αντιπρόεδρος διαγράφεται από την κοινοβουλευτική ομάδα στην οποία ανήκει, χάνει αυτόματα και τη θέση του στο προεδρείο.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΠΑΣΟΚ πρότεινε για τη θέση του Δ’ αντιπροέδρου τον βουλευτή Κοζάνης, Πάρι Κουκουλόπουλο, ο οποίος και εξελέγη με 255 θετικές ψήφους.

Συγκεκριμένα, στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν συνολικά 271 βουλευτές, εκ των οποίων οι 255 είπαν «ναι», ενώ 16 δήλωσαν «παρών».

Ο Ν.Ανδρουλάκης, στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, είχε τονίσει για τον Π.Κουκουλόπουλο πως είναι «στέλεχος με μακρά κοινοβουλευτική εμπειρία, που έχει υπηρετήσει με συνέπεια σε θέσεις ευθύνης τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση όσο και σε σημαντικά κυβερνητικά χαρτοφυλάκια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.