ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Σ.Κασσελάκης «ξαναχτυπά» με νέο βίντεο πριν παρουσιαστεί στον στρατό – Οι ετοιμασίες και η λίστα της τελευταίας στιγμής

«Να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια, ο στρατός κάνει τη δουλειά του», λέει κλείνοντας το βίντεο πριν περάσει την πύλη στη Θήβα

Ο Σ.Κασσελάκης «ξαναχτυπά» με νέο βίντεο πριν παρουσιαστεί στον στρατό – Οι ετοιμασίες και η λίστα της τελευταίας στιγμής

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ανέβασε νέο βίντεο στο TikTok από τις προετοιμασίες που έκανε για να παρουσιαστεί στο στρατό.

Μάλλινες κάλτσες, εσώρουχα, ξυριστικά, γυαλιστικό για τα άρβυλα, φακοί επαφής και χαρτί τουαλέτας, για το οποίο απορεί «καλά, δεν έχει ο στρατός χαρτί τουαλέτας».

@skasselakis

Μην ανησυχείτε έχω συνεργάτες, εγώ είμαι στρατό! #fyp

♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Και φυσικά την ταυτότητά του που θα παραδώσει για να έχει την στρατιωτική κατά τη θητεία του.

Μιλά ακόμη τηλεφωνικά με τη μητέρα του, που του δίνει την κλασική συμβουλή να πάρει μαζί μου μια ζακέτα και του λέει ότι θα τον συνοδεύσει στο στρατόπεδο ο πατέρας του «για να σε ξεπροβοδίσει», όπως και έγινε.

Όσο για τα πλάνα από τον θάλαμο της μονάδας, «θα φροντίσει ο Νίκος Ευαγγελάτος», λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια, ο στρατός κάνει τη δουλειά του», λέει κλείνοντας το βίντεο πριν περάσει την πύλη στη Θήβα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.