ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

O Σ.Κασσελάκης ρώτησε πολίτη γιατί φορά «τόσο μεγάλο μπουφάν με τόσο ωραίο καιρό» – «Έρχονται καλύτερες ημέρες»

«Έκανε κρύο όταν φύγαμε από το σπίτι» του απάντησε η γυναίκα

O Σ.Κασσελάκης ρώτησε πολίτη γιατί φορά «τόσο μεγάλο μπουφάν με τόσο ωραίο καιρό» – «Έρχονται καλύτερες ημέρες»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης είχε έναν διάλογο με μια γυναίκα στην Κηφισιά και τη ρώτησε… για το μπουφάν της. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (26.11.23) στην Κηφισιά, όπου συνομίλησε με πολίτες.

Μάλιστα, εντύπωση έχει προκαλέσει ο μίνι διάλογος που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με μία γυναίκα, την οποία ρώτησε, γιατί φοράει «τόσο μεγάλο μπουφάν με τόσο ωραίο καιρό;».

Εκείνη του απάντησε γιατί είχε κρύο το πρωί, με τον κ. Κασσελάκη να της λέει «έρχονται καλύτερες μέρες»

Ο διάλογος

  • Στέφανος Κασσελάκης: Μα γιατί έχετε τόσο μεγάλο μπουφάν, με τόσο ωραίο καιρό;
  • Πολίτης: Γιατί έκανε κρύο όταν φύγαμε από το σπίτι.
  • Στέφανος Κασσελάκης: Έρχονται καλύτερες μέρες.

«Θα τα αλλάξουμε, εδώ θα μείνετε»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνεχίζοντας ο κ. Κασσελάκης, συνομίλησε και με νεαρούς για τις σπουδές τους. Μάλιστα όταν έναν από τους νεαρούς του είπε πως θέλει να γίνει γιατρός αλλά θέλει να φύγει από την Ελλάδα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του είπε: «Όχι, όχι θα τα αλλάξουμε, εδώ θα μείνετε, εντάξει;». Μάλιστα είπε στους νεαρούς πως ο ίδιος έχει βρει πλέον αυτό που του δίνει νόημα, κάθε μέρα που ξυπνά.

  • Στέφανος Κασσελάκης: Τελείωσα λύκειο και μετά έκανα δύο πτυχία συγχρόνως. Το ένα πτυχίο ήταν στα χρηματοοικονομικά και το άλλο πτυχίο στις διεθνείς επιστήμες. Η συμβουλή μου είναι σχετικά απλή. Είναι να κάνεις στη ζωή σου κάτι, το οποίο σου δίνει νόημα, κάθε μέρα που ξυπνάς.
  • Πολίτης: Οκ. Εσείς το βρήκατε αυτό;
  • Στέφανος Κασσελάκης: Εγώ τώρα το έχω βρει.
  • Πολίτης: Μια χαρά
  • Στέφανος Κασσελάκης: «Και είναι η μεγαλύτερη πολυτέλεια που μπορείς να φανταστείς. Άρα αν εσύ θέλεις να είσαι μηχανικός, Μετσόβιο, σου αρέσει αυτό πράγμα, καν’ το. Η Ναταλί μάλλον το έχει βρει με την τεχνολογία και εσύ άμα το βρεις στην ιατρική, γιατί δεν είναι εύκολες οι συνθήκες για τους γιατρούς στην Ελλάδα.
  • Πολίτης: Καλά δεν στοχεύω Ελλάδα εγώ.
  • Στέφανος Κασσελάκης: Θα φύγεις έξω; Αυτά πρέπει να αλλάξουν ρε παιδιά. Όχι, όχι θα τα αλλάξουμε, εδώ θα μείνετε, εντάξει;
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.