ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Σ.Μπιμπίλας ποζάρει… με τους παπαγάλους του (φώτο)

«Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι ζω με πολλούς παπαγάλους»

Ο Σ.Μπιμπίλας ποζάρει… με τους παπαγάλους του (φώτο)

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολιάστηκε εντόνως κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας της Βουλής, λόγω της εκκεντρικής του εμφάνισης. 

Ο βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» έδωσε το «παρών» με ένα λευκό πουκάμισο, που είχε επάνω κόκκινους παπαγάλους.

«Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι ζω με πολλούς παπαγάλους, ό,τι αγαπάω τα ζώα και η Πλεύση Ελευθερίας θα αγωνιστεί και για τα ζώα» δήλωσε σε τοποθέτησή του, μετά από σωρεία σχολίων που εισέπραξε για την επιλογή του να εμφανιστεί με αυτό το πουκάμισο.

Αργότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε στο Instagram, μία σειρά από φωτογραφίες του, στις οποίες ποζάρει με έναν πράσινο παπαγάλο. Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, δείχνει έναν κίτρινο παπαγάλο, ο οποίος φορά ένα πουκάμισο με το πρόσωπο του ηθοποιού.

Στη λεζάντα έγραψε, μεταξύ άλλων: «Η αγάπη μου και για τα αδέσποτα ζώα και το ενδιαφέρον μου για τα υπέροχα πτηνά, τους παπαγάλους που κατακλύζουν πλέον την Αθήνα θα παραμείνουν πηγή έμπνευσης.Tο υπέροχο πολυσυζητημένο πουκάμισο με τα παπαγαλάκια είναι vintage και δώρο του αείμνηστου σπουδαίου μου φίλου του θρυλικού ΒarBar.(Κώστας Παναγιωτόπουλος)».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.