ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο «σαχλαμάρας»: Όταν η πολιτική αυτογνωσία εκλαμβάνεται ως αδυναμία τότε… «κάντο όπως ο Γιάννος»

Η ολέθρια σχέση του «διακριτικού» Ν.Παναγιωτόπουλου με τον Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρο μέσα από τις υποκλοπές της ΕΥΠ

Ο «σαχλαμάρας»: Όταν η πολιτική αυτογνωσία εκλαμβάνεται ως αδυναμία τότε… «κάντο όπως ο Γιάννος»

Άνοιξη του 2021 η συζήτηση, σε κάποιον ημιόροφο restaurant, στην Σκουφά του Κολωνακίου.

Ένα πρώην κυβερνητικό στέλεχος κυβερνήσεων της ΝΔ συναντάται με στενό συνεργάτη του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου για «συνήθη ρουσφέτια» (μια τριήμερη άδεια στον τάδε γιατί είναι άρρωστη η μάνα του, μια μετάθεση στον άλλο γιατί έχει συμπληρώσει 8 μήνες μεθόριο κλπ).

Η κουβέντα έρχεται στους Αρχηγούς και ειδικότερα στον Κ.Φλώρο του ΓΕΕΘΑ.

Το πρώην κυβερνητικό στέλεχος διατυπώνει τον σκεπτικισμό του για κάποιες ενέργειες του «αρχιστράτηγου» σε θέματα προμηθειών.

Ο συνεργάτης του υπουργού κουνά το κεφάλι του με κατανόηση.

«Ξέρω, ξέρω. Και ο Νίκος ξέρει» απαντά με νόημα.

Και συνεχίζει με μια ατάκα που αφήνει «στήλη άλατος» τον συνομιλητή του: «Αλλά δεν θέλει να ανακατεύεται»! 

Το «ευχαριστώ» του Κ.Φλώρου ήρθε ένα χρόνο μετά, με τον χαρακτηρισμό «Σαχλαμάρας» όπως τον κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ.

Ένας υπουργός πέρασε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και δεν ήθελε «να μπαίνει στα πόδια» των αρχηγών -τουλάχιστον είχε το γνώθι σ’αυτό, ότι δηλαδή δεν γνώριζε το αντικείμενο- κι αυτόν τον ξεφτίλισε ο «υφιστάμενός» του. 

Α, ρε Γιάννος Παπαντωνίου που σας χρειάζεται: Που είχε τους αρχηγούς σε στάση «προσοχής» επί μία ώρα στο γραφείο του και όταν έφευγαν τους έλεγε «Μην ξεχάσετε να κλείσετε την πόρτα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τουλάχιστον δεν τον είπαν ποτέ «Σαχλαμάρα»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.