Ο Θ.Σκυλακάκης δε «βλέπει δύσκολο χειμώνα για την Ελλάδα» παρά τη «θηλιά» στο λαιμό των Ελλήνων

Ενώ ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ δηλώνει «αισιόδοξος» οι Έλληνες βρίσκονται στα όρια της εξαθλίωσης

Ο Θ.Σκυλακάκης δε «βλέπει δύσκολο χειμώνα για την Ελλάδα» παρά τη «θηλιά» στο λαιμό των Ελλήνων

Αισιόδοξος για τον επερχόμενο χειμώνα εμφανίζεται ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης, παρά το γεγονός ότι οι τιμές της ενέργειας έχουν εκτοξευθεί σε δυσθεώρητα ύψη, λόγω των αντιρωσικών δυτικών κυρώσεων, και οι καταναλωτές προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τα «δελτία» που μοιράζει η κυβέρνηση, και τις «συγκρατημένες ανατιμήσεις» που «προσφέρει» το περίφημο «καλάθι του φτωχού».

«Βλέπω ότι έχουμε μία πτώση στις τιμές του φυσικού αερίου, βλέπω ότι παρά την μείωση της παραγωγής που έκανε ο ΟΠΕΚ, οι τιμές του πετρελαίου διεθνώς δεν ακολουθούνε – δηλαδή έχουμε τώρα μία μικρή πτωτική τάση. Έχουμε ένα θέμα με το diesel που θα το δούμε, το είπε και ο πρωθυπουργός σήμερα, αλλά γενικότερα είναι πιθανόν ο χειμώνας ειδικά για την Ελλάδα να μην είναι τόσο δύσκολος όσο νομίζαμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκυλακάκης, με όσους τον ακούν να απορούν σχετικά με το αν ζει στην ίδια χώρα με τους υπόλοιπους Έλληνες…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Σκυλακάκης αναφερόμενος στο Ταμείο Ανάκαμψης, δήλωσε το ίδιο αισιόδοξος σε ό,τι αφορά στις επενδύσεις που μπορούν να γίνουν, διευκρινίζοντας ότι «υπάρχει χώρος για όλους» και επαναλαμβάνοντας τη δυνατότητα που έχουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που όπως τόνισε μπορούν να κάνουν μέσω του ταμείου «παραγωγικές και βιώσιμες επενδύσεις», προφανώς αναφερόμενος σε όσες δεν… έχουν κλείσει ακόμη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.