ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι επικίνδυνοι «απόστρατοι των καναλιών»: Εκτός από το ότι είναι άσχετοι, παραπλανούν και εφησυχάζουν τους πολίτες

Έλεος με τα στημένα ρεπορτάζ και τις ανοησίες που ακούγονται

Οι επικίνδυνοι «απόστρατοι των καναλιών»: Εκτός από το ότι είναι άσχετοι, παραπλανούν και εφησυχάζουν τους πολίτες

Μια παράκληση προς την συντριπτική πλειοψηφία των αγαπητών απόστρατων: Σταματήστε να βγαίνετε στα κανάλια και τα κάνετε «αναλύσεις» για τους Ρώσους, τους Τούρκους, τον πόλεμο στην Ουκρανία κλπ.

Κατουριούνται από τα γέλια μέχρι και οι γάτες και τα σκυλιά, και λερώνουν πατώματα, χαλιά κλπ.

Σήμερα ακούστηκε (στα σοβαρά μάλλον, γιατί ούτε ο ίδιος γελούσε, ούτε έγραφε η λεζάντα «ανέκδοτο») από τον ΣΚΑΪ η άποψη απόστρατου ότι «η τουρκική Αεροπορία δεν έχει ανταλλακτικά για τα μαχητικά της» (σ.σ.: όλα τα ανταλλακτικά των F-16 κατασκευάζονται στη Τουρκία και ακόμα και τα ελληνικά F-16 έχουν τουρκικά ανταλλακτικά) και «μετά το πραξικόπημα ούτε πιλότους έχουν και τα αεροσκάφη της τα πετάνε Πακιστανοί»!

Υποτίθεται ότι αυτός είναι ο λόγος που «μας έχουν ξεσκίσει» με τα UAV και έχουν πετάξει 5.500 φορές μέσα σε λίγους μήνες εντός του ΕΕΧ (σ.σ.: το ότι δεν τόλμησαν να καταρρίψουν ούτε ένα, δεν απασχόλησε ούτε τον απόστρατο, ούτε φυσικά τον ΣΚΑΪ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πότε θα καταλάβουν οι αγαπητοί απόστρατοι ότι εκτός από το ότι είναι κακό να λες ψέματα, είναι επικίνδυνο να παραπλανούν και να εφησυχάζουν τους πολίτες ενώ ο κίνδυνος μεγαλώνει καθημερινά;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.