ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Ομιλία Κ.Καραμανλή στις 19.30: Ουσιαστική παρέμβαση στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων ή γενικές κουβέντες;

Ο συνονόματος εξάδελφός του, πάντως, κάλυψε πλήρως τον Κ.Μητσοτάκη

Ομιλία Κ.Καραμανλή στις 19.30: Ουσιαστική παρέμβαση στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων ή γενικές κουβέντες;

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στα Ανώγεια του Ρεθύμνου στις 19.30 στην εκδήλωση μνήμης για τον Ιωάννη Κεφαλογιάννη, καθώς στην γενικότερη παράταξη που υπερβαίνει τα όρια της ΝΔ έχουν εναποτεθεί πολλές ελπίδες για ουσιαστική παρέμβασή του.

Θα ζητήσει αόριστα «πλήρη διαλεύκανση» του σκανδάλου των παρακολουθήσεων ή θα μπει στην ουσία του θέματος;

Θα λειτουργήσει ως «βαλβίδα αποσυμπίεσης» ή θα κάνει ουσιαστική παρέμβαση; 

Ο εξάδελφός του, πάντως, υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κ.Καραμανλής, «ξέπλυνε» τον Κ.Μητσοτάκη θεωρώντας δεδομένο ότι «Δεν ήξερε για τις παρακολουθήσεις» ξεχνώντας ότι δεν υπάρχει «Δεν ήξερα» όταν διά νόμου που ο ίδιο έφτιαξε έχει αναλάβει την ποινική και πολιτική ευθύνη λειτουργίας της ΕΥΠ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε λίγο θα ξέρουμε και την θέση του πρώην πρωθυπουργού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.