ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Οργή με την Τ.Στεφανίδου στο «Χ» για την μητέρα από την Πάτρα: «Πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε για λίγα νούμερα τηλεθέασης»

Ο τρόπος που την παρουσίασε εξόργισε τους χρήστες του διαδικτύου

Οργή με την Τ.Στεφανίδου στο «Χ» για την μητέρα από την Πάτρα: «Πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε για λίγα νούμερα τηλεθέασης»

Την οργή των χρηστών του «Χ» (πρώην Twitter) προκάλεσε ο τρόπος που η Τατιάνα Στεφανίδου παρουσίασε τη μητέρα των δύο βρεφών που πέθαναν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην Πάτρα. 

Η παρουσιάστρια ζήτησε από την 23χρονη μητέρα που βρέθηκε για δεύτερη φορά στο πλατό της εκπομπής της, απαιτώντας να μάθει από τους γιατρούς τις αιτίες που προκάλεσαν τον θάνατο των δύο μωρών της μέσα σε 15 μήνες, να σηκωθεί όρθια. Στη συνέχεια, η Τατιάνα Στεφανίδου την έβαλε να σταθεί κοντά της μπροστά στην κάμερα και άρχισε να κάνει σχόλια για το σώμα της νεαρής μητέρας, δείχνοντας μάλιστα την κοιλιά της:

«Θέλω να σηκωθείς να κάτσεις δίπλα μου. Θέλω να κάτσει αυτό εδώ το πλάσμα. Προσέξτε τώρα για να καταλάβουμε για τι πράγμα μιλάμε. Αυτό το πλάσμα που όταν ήρθε εδώ στο κανάλι εγώ θεώρησα ότι είναι ένα παιδάκι» είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Αυτό το πλάσμα, το πώς έμεινε έγκυος, δεν θέλω να το συζητήσουμε, είναι μία άλλη συζήτηση. Πώς έμεινε έγκυος και πως προσπαθούσε η Ειρήνη να επιβιώσει σε ένα δύσκολο περιβάλλον. Μένει έγκυος. Σε αυτό το σωματάκι. Πού αν σηκώσει την κοιλίτσα δεν υπάρχει, υπάρχει μία κοιλίτσα τόση δα» είπε η παρουσιάστρια και σήκωσε τη ζακέτα της 23χρονης.

Χωρίς ενδοιασμό, η παρουσιάστρια συνέχισε να κάνει σχόλια για το σώμα της μητέρας και έπειτα άρχισε να τη ρωτάει πόσα ποτήρια αλκοόλ έπινε, βγάζοντας συμπεράσματα ως… εμβρυολόγος για τι μπορεί να προκάλεσε αυτό στο μωρό.

«Σε ένα σώμα 1,50 με ένα μωρό που δεν ήξερε καν ότι κυοφορούσε για λόγους που δεν θα αναλύσουμε, με πέντε ποτήρια βότκα κάθε βράδυ και μένει νηστικό, δεν τρώει κάτι αυτό το πλάσμα, τσιμπάει όλη μέρα ένα κουλουράκι. Τι επίδραση μπορεί να έχει αυτό σε ένα έμβρυο» δήλωσε στον αέρα της εκπομπής, εξοργίζοντας το κοινό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.