ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οργή πολιτών στο Twitter για την «αστυνομία ανέργων» – «Tιμωρούν τους ανέργους αυτοί που δεν δούλεψαν ποτέ»

Σάλος με την «αστυνομία ανέργων»

Οργή πολιτών στο Twitter για την «αστυνομία ανέργων» – «Tιμωρούν τους ανέργους αυτοί που δεν δούλεψαν ποτέ»

Έντονες είναι οι αντιδράσεις μετά την έγκριση του «ποινολογίου» για τους ανέργους που κατά περίπτωση επιβάλλει διακοπή στην καταβολή του επιδόματος ανεργίας και διαγραφή από τα μητρώα από έξι μήνες έως και δύο έτη.

Οργισμένες αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα έχει προκαλέσει η πρόβλεψη του ΟΑΕΔ να τιμωρεί με πρόστιμα έως και 10.000 ευρώ τους ανέργους και να τους απειλεί ακόμα και με διαγραφή από το μητρώο.

Οι χρήστες του Twitter κάνουν λόγο για «αστυνομία ανέργων» με το hashtag να βρίσκεται στην κορυφή των trends, ενδεικτικό της ισχυρής αντίδρασης που έχουν προκαλέσει οι επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Οι περισσότεροι χρήστες δικαίως στηλιτεύουν τις άθλιες εργασιακές συνθήκες που ευδοκιμούν στη χώρα μας, για αρκετούς εξ όσων έχουν μια θέση εργασίας.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets παρακάτω:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.