ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Οργισμένη διάψευση του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Α.Μυλωνάκη για ευφάνταστο δημοσίευμα που τον εμφανίζει να εντάσσεται στη ΝΔ μετά τις εκλογές

«Άθλιος ο συντάκτης και μεθοδευμένο το δημοσίευμα»

Οργισμένη διάψευση του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Α.Μυλωνάκη για ευφάνταστο δημοσίευμα που τον εμφανίζει να εντάσσεται στη ΝΔ μετά τις εκλογές

Με μία ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης απαντά στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Κοντρα» για την δήθεν πρόθεσή του να ενταχθεί στη Νέα Δημοκρατία μετά τις εκλογές.

«Ανακοίνωση – απάντηση του Βουλευτή Ανατολικής Αττικής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Αντώνη Μυλωνάκη, στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Εφημερίδας ΚΟΝΤΡΑ

Άθλιο και μεθοδευμένο το σημερινό δημοσίευμα της Εφ. ΚΟΝΤΡΑ, του ψεύτη Τσιρογιάννη, περί δήθεν αποστασίας μου από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου και υπόγειες συμφωνίες μου με τη Νέα Δημοκρατία.

Ερπετά, εκβιαστές, δωσίλογοι και χρυσαυγίτες επιχειρούν να εμπλέξουν και να βρωμίσουν το πρόσωπό μου σε άθλια πολιτικά παιχνίδια.

Η αγάπη του κόσμου είναι φανερό ότι τους είναι εμπόδιο στα σκοτεινά τους σχέδια. Οι αθλιότητες δεν με αγγίζουν. Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω καθαρός και έντιμος απέναντι στο κόμμα, τον Κυριάκο
Βελόπουλο και τους χιλιάδες ψηφοφόρους μου που με αγαπούν και με στηρίζουν.

Με εκτίμηση,
Αντώνιος Μυλωνάκης,
Βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής»

Να σημειωθεί ότι ο Α.Μυλωνάκης θεωρείται το απόλυτο φαβορί σε ότι αφορά όχι μόνο την επανεκλογή του αλλά και την πρωτιά σε απόλυτο αριθμό ψήφων.

Είναι πολέμιος της εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής που ακολουθεί η νυν ηγεσία της ΝΔ και έχει προειδοποιήσει πολλές φορές ότι σε περίπτωση που η ΝΔ παραμείνει στην εξουσία θα ακολουθήσουν οι «Πρέσπες του Αιγαίου».

Η όλη δε προσπάθεια οφείλεται στο ότι είναι ίσως ο δημοφιλέστερος βουλευτής τη Ελληνικής Λύσης σε απόλυτο αριθμό ψήφων στις επόμενες εκλογές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.