ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Όταν ο Θ.Πλεύρης έλεγε πως οι ανεμβολιαστοί δεν θα μπορούν να πηγαίνουν ούτε σε εξωτερικούς χώρους (βίντεο)

Τι έλεγε για τα προνόμια των εμβολιασμένων

Όταν ο Θ.Πλεύρης έλεγε πως οι ανεμβολιαστοί δεν θα μπορούν να πηγαίνουν ούτε σε εξωτερικούς χώρους (βίντεο)

Ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας είναι ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης λόγω της καταγγελίας του, περί επίθεση από αγνώστους με γιαούρτια. 

Μια επίθεση που έλαβε χώρα σε εστιατόριο, την ώρα που έτρωγε με την οικογένειά του, κάτι που οδήγησε ορισμένους χρήστες του Twitter να θυμηθούν τα όσα ζούσαμε τα προηγούμενα χρόνια, εν μέσω πανδημίας Covid-19.

Τότε που για να μπει κάποιος σε έναν εσωτερικό χώρο χρειαζόταν να έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού και βλέπαμε σερβιτόρους σε ρόλο… «αστυνομικού» να ελέγχουν πιστοποιητικά.

Ο Θάνος Πλεύρης έλεγε πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή του στον -πάντα φιλόξενο για την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη- ΣΚΑΪ ότι «μέσα στην επιτροπή ήταν κυρίαρχη θέση, ότι θα πρέπει πλέον οι ανεμβολίαστοι να μην μπορούν ούτε σε εξωτερικούς να πηγαίνουν χωρίς πιστοποιητικό… και πως θα εξεταστεί πάλι το θέμα των ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ των εμβολιασμένων».

Κάτι που φυσικά εφαρμόστηκε για ένα αρκετά μεγάλο σημαντικό διάστημα, με τους ανεμβολίαστους να μην μπορούν να μπουν σε εστιατόρια και καφετέριες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.