Σημειώστε μια ημερομηνία: Μάρτιος 2027...

Ουάσιγκτον: Ελάχιστοι οι Έλληνες που παρευρέθηκαν στο Δείπνο για την ορκωμοσία του Ντ.΄Τραμπ

Ανάμεσά τους το ζεύγος Καρλούτσου

Ουάσιγκτον: Ελάχιστοι οι Έλληνες που παρευρέθηκαν στο Δείπνο για την ορκωμοσία του Ντ.΄Τραμπ

Ελάχιστες ήταν οι παρουσίες Ελλήνων στο Δείπνο των Κεριών που πραγματοποιήθηκε για την ορκωμοσία του Ντοναλντ Τραμπ στην Ουάσιγκτον.

Αυτό δείχνει και την έλλειψη ειδικού βάρους της Ελλάδας στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ. Από τους λιγους ελάχιστους Έλληνες που παρέστησαν σε αυτό ήταν και ο επικεφαλής της Hardrock στην Ελλάδα Μιχάλης Καρλούτσος με την σύζυγό του Αναστασία.

Το Δείπνο των Κεριών ήταν ένα επίσημο δείπνο που πραγματοποιήθηκε την παραμονή της ορκωμοσίας του Ντ.Τραμπ. Αυτό το δείπνο ήταν μέρος μιας σειράς εκδηλώσεων που οργανώθηκαν για να τιμήσουν την εκλογή του Τραμπ ως τον 47ο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Συγκεκριμένα, το δείπνο υπό το φως των κεριών παρετέθη στο Εθνικό Μουσείο Κτιρίων στην Ουάσινγκτον. Ήταν μια ευκαιρία για τον Τραμπ να συναντηθεί με πιστούς και εύπορους υποστηρικτές, καθώς και με σημαντικές προσωπικότητες όπως ο Έλον Μασκ και ο Τζεφ Μπέζος. Η βραδιά αυτή είχε ως σκοπό να ενισχύσει τις σχέσεις με τους δωρητές και να επιδείξει την υποστήριξη που είχε ο Τραμπ από επιφανείς προσωπικότητες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.