ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

«Όχι παιδιά, η ζημιά έγινε και δεν φταίω εγώ»: Η στιγμή που σύνεδροι λένε στον Σ.Κασσελάκη να μην πάει σε εκλογές (βίντεο)

«Πρόεδρε άλλαξέ τα όλα», του φώναξαν σύνεδροι

«Όχι παιδιά, η ζημιά έγινε και δεν φταίω εγώ»: Η στιγμή που σύνεδροι λένε στον Σ.Κασσελάκη να μην πάει σε εκλογές (βίντεο)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται πως δεν αλλάζει γνώμη και ετοιμάζεται να πάει σε εσωκομματικές εκλογές, παρά το γεγονός πως μία τρίτη τάση εντός του κόμματος συγκεντρώνει υπογραφές για αναβολή τους.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο «Χ» (πρώην Twitter) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομιλεί με σύνεδρους στο κλειστό του Tae Kwon Do και όπως ακούγεται τους ζητάει την σφραγίδα προκειμένου το κόμμα να προχωρήσει σε εκλογές.

«Χρειάζομαι την σφραγίδα σας» τους είπε, με μία κυρία να του απαντά «ε τότε πάμε».

Οι σύνεδροι όπως αποτυπώνεται στο βίντεο προσπαθούν να πείσουν τον Στέφανο Κασσελάκη να μην γίνουν εκλογές, ωστόσο ο ίδιος ακούγεται να λέει «όχι παιδιά. Η ζημιά έχει γίνει και δεν φταίω εγώ για την ζημιά».

Στη συνέχεια οι σύνεδροι που είχαν μαζευτεί γύρω από τον κ. Κασσελάκη, αφού φώναξαν «πρόεδρε άλλαξέ τα όλα» στην συνέχεια έβγαλαν φωτογραφίες μαζί του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.