ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Π.Κουρτζίδης: «Να μας πει για το σκάνδαλο της Ειδομένης ο Π.Εμφιετζόγλου και για την συνεργασία του με τον Κ.Μητσοτάκη»

Καταγγέλλει την οποιαδήποτε προσπάθεια εμπλοκής του στο μόρφωμα του 86χρονου εργολάβου ο πρόεδρος της Ελληνικής Ανατροπής

Π.Κουρτζίδης: «Να μας πει για το σκάνδαλο της Ειδομένης ο Π.Εμφιετζόγλου και για την συνεργασία του με τον Κ.Μητσοτάκη»

Διαψεύδει και στέλνει εξώδικο στο Πρώτο Θέμα ο πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Ανατροπή (διάδοχο σχήμα των Ελεύθερων Ανθρώπων του Γιώργου Τράγκα), Πάρις Κουρτζίδης, για το ρεπορτάζ που τον ενέπλεκε στο μόρφωμα του Π.Εμφιετζόγλου στο οποίο συμμετείχε ο Κ.Μπογδάνος, όπως έγραφε σήμερα σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει μεταξύ άλλων:  «Ως εδώ και μη παρέκει! Η εφημερίδα αυτή με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα που δεν έχει καμία σοβαρή υπόσταση, για αυτό και θα τύχει της έντονης εξώδικης διαμαρτυρίας μου (…).

📌 Ενημέρωσα δημόσια, πριν γραφτεί το εν λόγω προβοκατόρικο και τρισάθλιο, συκοφαντικό και υβριστικό δημοσίευμα με τις ευλογίες Μητσοτάκη-Μπογδάνου-Εμφιετζόγλου, σχετικά με το γιατί διέκοψα αμέσως, την οποιαδήποτε συζήτηση έκανε μέχρι την Τρίτη 14/3/2023 -με εξουσιοδότηση μου- και εκ μέρους της Ελληνικής Ανατροπής ο γνωστός δικηγόρος, πολιτικός και συνάδελφος δημοσιογράφος Πάνος Παναγιωτόπουλος, καθώς σε γνώση μου περιήλθαν σοβαρότατα στοιχεία που αφορούν σε πιθανόν τεράστιων διαστάσεων σκάνδαλο ηθικής τάξης, εγκληματικών κακοτεχνιών και οικονομικής σημασίας/ζημίας για το ελληνικό δημόσιο.

Φυσικά, αναφέρομαι στο σκάνδαλο αυτό, που έτυχε ευρύτατων δημοσιευμάτων (βλ. pronews.κ.ά.), κι έχει να κάνει με τον ΟΣΕ και τη σήραγγα της Ειδομένης (που κατασκεύασαν εταιρείες συμφερόντων Εμφιετζόγλου), το οποίο περιήλθε σε γνώση μου, σε μια χρονική στιγμή που, ελέω εγκληματικών εργολαβιών, διαχρονικών πολιτικών και σημερινών κυβερνητικών επιλογών, είχαμε τη δολοφονία 57 ανθρώπων στα Τέμπη, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν νέοι!

📌 Είχα ήδη ενημερώσει προ μηνός, δημόσια, για όλα όσα συζητούνταν, τονίζοντας μάλιστα τότε ότι οι όποιοι συμμετέχοντες στο σχήμα θα πρέπει πλέον να αποδεχτούν έμπρακτα ότι θα επικεντρώνονται στον ΑΝΘΡΩΠΟ, την ΚΟΙΝΩΝΙΑ, τον ελληνικό λαό, την πατρίδα, τους βασικούς πυλώνες της δημοκρατίας και τους θεσμούς, όπως και την οικογένεια, τη θρησκεία κοκ, γενικά σχετικά μ’ όλα όσα χρήζουν άμεσα αποκατάστασης, χωρίς καμία απολύτως έκφραση ακροδεξιάς/ναζιστικής ρητορικής.

📌Είχα θέσει δημοσίως, πρωτίστως ζητήματα ιδεολογικής και ηθικής τάξης.

📌 Κι όταν αυτά, όπως και επιμέρους θέματα στρατηγικής και προεκλογικής εκστρατείας, δεν είχαν επουδενί ικανοποιηθεί/απαντηθεί επαρκώς, διέκοψα κάθε έμμεση συζήτηση. Με αποκορύφωμα το ανοικτό και ακόμη αναπάντητο ζήτημα της σήραγγας της Ειδομένης.

Το ίδιο γνωρίζω με βεβαιότητα ότι έπραξε και ο κ.Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως εκ τούτου, επιφυλάσσομαι για τα δέοντα. Δηλαδή, για κάθε νόμιμο δικαίωμα που έχω ως προσωπικότητα, αλλά και ως πρόεδρος, εκπροσωπώντας νομίμως την Ελληνική Ανατροπή και τους Ελεύθερους Ανθρώπους, κατά του Πρώτου Θέματος, όπως και κατά παντός άλλου υπευθύνου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.