ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Πολάκης: Έκανε «πατάτα» με εικόνες τεχνητής νοημοσύνης για τις κινητοποιήσεις των αγροτών και «έτρεξε» να τη διορθώσει

Δεκάδες ειρωνικά σχόλια στο προφίλ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Π.Πολάκης: Έκανε «πατάτα» με εικόνες τεχνητής νοημοσύνης για τις κινητοποιήσεις των αγροτών και «έτρεξε» να τη διορθώσει

Μια νέα «γκάφα» έκανε ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Θέλοντας να αναδείξει τις κινητοποιήσεις των Γάλλων αγροτών μοιράστηκε μια φωτογραφία, φτιαγμένη με τη τεχνητή νοημοσύνη, που δείχνει τους δρόμους του Παρισιού γεμάτους με σανό και τρακτέρ και στο βάθος τον Πύργο του Άιφελ. «Οι αγρότες στο Παρίσι», γράφει ο Π.Πολάκης και συνεχίζει υποστηρίζοντας ότι «έτσι κέρδισαν».

Όπως ήταν φυσικό, αυτή η ανάρτηση προκάλεσε δεκάδες σχόλια. «Είναι ψεύτικη δεν μπορείτε να το καταλάβετε;» αναρωτιέται ένας σχολιαστής, άλλος με σκωπτική διάθεση λέει «Παύλο είσαι σίγουρος ότι δεν είναι από τις κινητοποιήσεις των αγροτών στα Φιλιατρά; Παύλο είναι ντροπή να κοροϊδεύεις τον κόσμο με fake φωτογραφίες που είναι ai generated. Εκτός αν έπεσες κι εσύ στην παγίδα οπότε ή κατέβασε την ή διευκρίνισε ότι είναι ψεύτικη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πράγματι, λίγη ώρα αργότερα και με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διόρθωσε την ανάρτηση του προσθέτοντας μια επισήμανση «η φωτογραφία από τεχνητή νοημοσύνη, αλλά δεν απείχε και πολύ από την πραγματικότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.