ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Π.Πολάκης για την απουσία του Σ.Κασσελάκη από την εκδήλωση για τον Κ.Σημίτη: «Μπράβο Στέφανε!»

Υπέρ του Σ.Κασσελάκη τάχθηκε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Π.Πολάκης

Π.Πολάκης για την απουσία του Σ.Κασσελάκη από την εκδήλωση για τον Κ.Σημίτη: «Μπράβο Στέφανε!»

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, τάχθηκε υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη, όταν εκείνος απάντησε για τον λόγο που δεν παρέστη στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε προσκληθεί στην εκδήλωση, υπήρχε μάλιστα κάθισμα με το όνομά του, ωστόσο, δεν πήγε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου του ΑΝΤ1, γιατί δεν πήγε στην εκδήλωση για τον πρώην πρωθυπουργό, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού. Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών. Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν το προκάλεσε».

Από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης συνεχάρη τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. «Όταν κάποιοι από εμάς έβαζαν το Σημίτη στη θέση του, τους έπιανε τεταρταίος πυρετός…» ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω του Facebook ο κ. Πολάκης.

Η ανάρτησή του Π.Πολάκη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μπράβο Στέφανε! Δείξτε μου και μερικούς άλλους από τους «γνωστούς άγνωστους», ένθεν κακείθεν που έχουν κάνει τέτοια δήλωση!!! Υ.Γ. Αντιθέτως όταν κάποιοι από εμάς έβαζαν το Σημίτη στη θέση του, τους έπιανε τεταρταίος πυρετός…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.