ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Π.Πολάκης κατά δημοσιογράφων με «σύμμαχο» τον Γ.Νταλάρα: «Μπράβο, τα ίδια έχω πει εδώ και χρόνια» 

«Μπράβο Γιώργο Νταλάρα»

Π.Πολάκης κατά δημοσιογράφων με «σύμμαχο» τον Γ.Νταλάρα: «Μπράβο, τα ίδια έχω πει εδώ και χρόνια» 

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, επικρότησε το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα κατά δημοσιογράφων την ώρα που έβγαινε από ραδιοφωνικό σταθμό την Παρασκευή.

Ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο facebook δημοσίευσε τίτλους ειδησεογραφικών ιστοσελίδων για την στάση του Γιώργου Νταλάρα απέναντι σε δημοσιογράφους, ενώ αναφέρθηκε και στο τριήμερο εργασίας στις Σπέτσες, γράφοντας:

«ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ!!!
Τα ίδια έχω πει εδώ και χρόνια…
Αυτά που τους είπες χθες για ”ΝΤΡΟΠΗ”
ταιριάζουν απόλυτα και με αυτό που κάνουν από χθες στις Σπέτσες!!» 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.