ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η ομάδα Α.Τσίπρα στηρίζει την υποψηφιότητα Σ.Κασσελάκη – Ποιοι υπέγραψαν υπέρ του

Θα κατατεθούν στο προεδρείο του Διαρκούς Συνεδρίου

Η ομάδα Α.Τσίπρα στηρίζει την υποψηφιότητα Σ.Κασσελάκη – Ποιοι υπέγραψαν υπέρ του

Οι τριάντα υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής για την έγκριση της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμες και θα κατατεθούν στο προεδρείο του Διαρκούς Συνεδρίου, μόλις ξεκινήσουν οι εργασίες του, ανέφεραν οι συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη.

Μεταξύ αυτών είναι και «βαριά ονόματα»,  της “στενής  ομάδας” Α.Τσίπρα,  όπως του Παύλου Πολάκη, της Θεοδώρας Τζάκρη και  φυσικά του πρωτοξάδελφου Γιώργου Τσίπρα, ενώ ο ίδιος ο Σ.Κασσελάκης μίλησε σήμερα για «απεύθυνση στην «κληρονομιά Τσίπρα».

Δείτε αναλυτικά την επιστολή του Στέφανου Κασσελάκη 

Με βάση τις ομόφωνες αποφάσεις του Συνεδρίου του 2022 δικαίωμα υποψηφιότητας για την θέση του προέδρου του κόμματος έχει κάθε μέλος το οποίο, εντός των προβλεπόμενων από το καταστατικό προθεσμιών, καταθέτει την επιθυμία του είτε σε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής είτε κατά την έναρξη- στην προκειμένη περίπτωση- των εργασιών του Διαρκούς Συνεδρίου, το χρονοδιάγραμμα του οποίου αποφασίστηκε κατά την τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Αναγκαία προϋπόθεση για να γίνει δεκτή μια υποψηφιότητα είναι η υποστήριξή της, τουλάχιστον από το 10% των μελών της Κεντρικής Επιτροπής.

Σήμερα 2 Σεπτεμβρίου 2023 σεβόμενος τις διαδικασίες του κόμματος, στο οποίο συνειδητά έγινα μέλος και του οποίου την πολιτική απόφαση και το Καταστατικό τιμώ και δεσμεύομαι να υπηρετώ καταθέτω την υποψηφιότητά μου για την θέση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσκομίζοντας τις παρακάτω υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου.

Αθήνα 2 Σεπτεμβρίου 2023
Στέφανος Κασσελάκης

 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ

1) ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ βουλευτής
2) ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ βουλευτής
3) ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ τ.βουλευτής

4) ΧΑΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ τ.βουλευτής
5) ΜΠΕΤΥ ΣΚΟΥΦΑ τ.βουλευτής
6) ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗ τ.βουλευτής
7) ΝΤΖΙΜΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ τ.βουλευτής
8)ΘΑΝΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ τ.βουλευτής
9) ΚΛΕΙΩ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ
10) ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ
11) ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΘΗΣ
12) ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ
13) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΑΟΥΣΗ
14) ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΟΥΔΙΩΤΗ
15) ΧΡΥΣΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
16)ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΙΣΚΙΡΑ
17)ΣΟΦΙΑ ΛΑΓΙΟΥ
18) ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΗ
19)ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΥΚΑΚΗ
20) ΚΟΡΝΗΛΙΑ ΜΑΚΡΗ
21)ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΛΑΚΟΥ
22) ΡΙΤΣΑ ΜΕΜΤΣΑ
23) ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΟΣΚΑΧΛΑΙΔΗΣ-ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
24) ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΕΧΡΑΚΗΣ
25) ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΑ
26) ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΜΥΡΝΑΚΗ
27) ΜΑΥΡΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
28) ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΑΥΛΑΡΙΟΥ
29) ΨΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
30) ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΦΛΑΝΙΔΗΣ

Κασσελάκης: Απεύθυνση στην «κληρονομιά Τσίπρα»

Την παρθενική του εμφάνιση σε ένα αμιγώς κομματικό κοινό έκανε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης, αφού προηγουμένως εξασφάλισε την έγκριση της υποψηφιότητάς του, καταθέτοντας τις απαραίτητες 30 υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής.

Με στόχο την προβολή του ως συνεχιστής του Αλέξη Τσίπρα και απευθυνόμενος «αδιαμεσολάβητα» στη βάση, ο κ. Κασσελάκης τόνισε από βήματος πως «η «πρώτη φορά Αριστερά» έκανε το πρώτο βήμα.

Συναντήθηκε με την Ιστορία, χτυπήθηκε λυσσαλέα, λαβώθηκε. Η «νέα φορά» Αριστερά είναι στις δικές μας πλάτες.

Και αυτή τη φορά δε θα ηττηθεί. Θα νικήσει». Αν και λίγο αγχωμένος αρχικά, ο κ. Κασσελάκης δεν στερήθηκε αιχμών, λέγοντας με νόημα πως «υπάρχει μόνο ο δρόμος της νίκης. Της αυτοδύναμης νίκης. Ο Αλέξης έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ μεγάλο, μιλώντας για κυβέρνηση της Αριστεράς, όταν όλοι γελάγανε.

Ίσως ούτε κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν το πίστευαν», ενώ «την επόμενη μέρα της εκλογής μου στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, το 41% τελειώνει. Ως άλλοθι και ως πραγματικότητα» υποστήριξε, σημειώνοντας πως «αν θέλετε να γυρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο ασφαλές λιμάνι της αριστερής καθαρότητας, μάλλον δεν είμαι η κατάλληλη υποψηφιότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος ευχαρίστησε την Έφη Αχτσιόγλου για την υποστήριξή της απέναντι στα ομοφοβικά σχόλια που δέχεται, ενώ επέμεινε ότι «ότι εγώ θα είμαι εδώ για να κάνω πράξη όσα δεν έγιναν από τον Αλέξη. Όσα δεν τον άφησαν. Όχι για να αποκαθηλώσω τον Αλέξη» μνημονεύοντας τον απερχόμενο Πρόεδρο του κόμματος μόνο με το μικρό του όνομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.