ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Π.Ψωμιάδης για «γάμο» ΛΟΑΤΚΙ+: «Είναι αρρωστημένο νομοσχέδιο – Ποιοι θα πάνε στρατιώτες αύριο, η Νούλα και η Τούλα;»

«Εδώ σε βάθος χρόνου πάμε να καταργήσουμε την οικογένεια, τον μπαμπά και τη μαμά»

Π.Ψωμιάδης για «γάμο» ΛΟΑΤΚΙ+: «Είναι αρρωστημένο νομοσχέδιο – Ποιοι θα πάνε στρατιώτες αύριο, η Νούλα και η Τούλα;»

Ο πρώην νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (15/2) σε τηλεοπτική εκπομπή, εξέφρασε την διαφωνία του με το νομοσχέδιο για το «γάμο» ΛΟΑΤΚΙ+ κάνοντας λόγο για «αρρωστημένο νομοσχέδιο».

Όπως είπε, «η χώρα μας χρειάζεται άνδρες, στρατιώτες. Ποιοι θα πάνε στρατιώτες αύριο, η Νούλα και η Τούλα;».

«Εμένα δεν με έχει καλύψει η Εκκλησία, ήθελα κάτι παραπάνω. Δεν μπορεί να έχουμε ξεσηκώσει τον κόσμο για τις ταυτότητες και εδώ σε βάθος χρόνου πάμε να καταργήσουμε την οικογένεια, τον μπαμπά και τη μαμά» είπε αρχικά στον Alpha.

«Η σεξουαλική προτίμηση των ατόμων του ιδίου φύλου είναι σεβαστή και πρέπει να την προστατεύσουμε αλλά ως εκεί. Η τεκνοποίηση αφορά μόνο φυσιολογικά, βιολογικά ζευγάρι που δεν έχουν μόνο δικαίωμα αλλά υποχρέωση να κάνουν παιδί» συνέχισε.

Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του είπε ότι «έχουμε το Σύνταγμα αλλά έχουμε και το Σύνταγμα της Εκκλησίας που είναι το Ευαγγέλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μην σας διαφεύγει ότι το 40% των βουλευτών δεν θα το ψηφίσει, άρα υπάρχει ένας προβληματισμός στο κοινοβούλιο. Εγώ πάνω από τους συντρόφους, βάζω την θρησκεία και την πατρίδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.