ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πάρτι» στα social media με το πανό που εμφανίστηκε η Νέα Αριστερά στο συλλαλητήριο των αγροτών (φώτο)

«Αν ούτε με το πανό της Νέας Αριστεράς που έγραφε "Οι αγρότες έχουν δίκιο" πέσει η κυβέρνηση, δεν θα πέσει ποτέ»

«Πάρτι» στα social media με το πανό που εμφανίστηκε η Νέα Αριστερά στο συλλαλητήριο των αγροτών (φώτο)

«Πάρτι» στα social media προκάλεσε το πανό με το οποίο εμφανίστηκε στο συλλαλητήριο των αγροτών στο Σύνταγμα χθες Τρίτη, η Νέα Αριστερά.

Στο κόκκινου χρώματος πανό ήταν γραμμένο μόνο «οι αγρότες έχουν δίκιο», με τη φράση αυτή να πυροδοτεί ορυμαγδό σχολίων από χρήστες των social media που θεώρησαν μάλλον απλοϊκό το σύνθημα της Νέας Αριστεράς για να στηρίξει τον αγώνα των αγροτών.

Δεν έλειψαν, μάλιστα, και οι διαφορετικές εκδοχές του ίδιου πανό με αναφορές είτε στην πολιτική προέλευση της Νέας Αριστεράς, είτε στις πολιτικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ είτε στη χρήση του με άλλα συνθήματα.

Δείτε ορισμένα από τα tweets για το πανό της Νέας Αριστεράς:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.