ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Πώς ο Κ.Χρυσόγονος μπέρδεψε τους Κασσελάκηδες

Πήγε να «θολώσει» τα νερά για τον υποψήφιο για τον προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Πώς ο Κ.Χρυσόγονος μπέρδεψε τους Κασσελάκηδες

Ερωτήματα για το «πόθεν έσχες» του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και για την υπόθεση με το παραδικαστικό κύκλωμα το οποίο, όπως έχει πει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «χτύπησε» την οικογένειά του, έθεσε ο Κώστας Χρυσόγονος, ο οποίος ωστόσο τα μπέρδεψε. 

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα του «Documento», ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι υπόχρεος σε δήλωση «πόθεν έσχες» μέχρι τώρα. Από εκεί και πέρα, ως προς το ζήτημα με το παραδικαστικό κύκλωμα, ο κ. Χρυσόγονος – επικαλούμενος απόφαση του Αρείου Πάγου – υποστήριξε στον ΣΚΑΪ ότι καταδικασθείς είναι και ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως προκύπτει από την απόφαση του Αρείου Πάγου, το 2003, ο «Σ. Κ». είναι μέτοχος της εταιρείας, εφόσον στην υπόθεση εμπλέκεται ο «Σ. Κ.». Πιθανόν, λοιπόν, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αφού ο «Σ. Κ.» είναι ο υποψήφιος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Παρ’ όλα αυτά, ο κ. Χρυσόγονος έπρεπε να γνωρίζει ότι ένας 15χρονος – αυτή ήταν η ηλικία του Στέφανου Κασσελάκη το 2003 – να παραπέμπεται στην τακτική δικαιοσύνη αφού ήταν ανήλικος. Μάλιστα, δεν θα μπορούσε επίσης να είναι μέτοχος Ανώνυμης Εταιρείας με ποινική ευθύνη για τις αποφάσεις της.

Η αλήθεια έιναι, λοιπόν, πως πρόκειται για τον αδερφό του, Στέλιο, και όχι για τον 15χρονο – τότε – Στέφανο Κασσελάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.