Ερωτήματα για το «πόθεν έσχες» του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και για την υπόθεση με το παραδικαστικό κύκλωμα το οποίο, όπως έχει πει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «χτύπησε» την οικογένειά του, έθεσε ο Κώστας Χρυσόγονος, ο οποίος ωστόσο τα μπέρδεψε. 

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα του «Documento», ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι υπόχρεος σε δήλωση «πόθεν έσχες» μέχρι τώρα. Από εκεί και πέρα, ως προς το ζήτημα με το παραδικαστικό κύκλωμα, ο κ. Χρυσόγονος – επικαλούμενος απόφαση του Αρείου Πάγου – υποστήριξε στον ΣΚΑΪ ότι καταδικασθείς είναι και ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως προκύπτει από την απόφαση του Αρείου Πάγου, το 2003, ο «Σ. Κ». είναι μέτοχος της εταιρείας, εφόσον στην υπόθεση εμπλέκεται ο «Σ. Κ.». Πιθανόν, λοιπόν, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αφού ο «Σ. Κ.» είναι ο υποψήφιος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Παρ’ όλα αυτά, ο κ. Χρυσόγονος έπρεπε να γνωρίζει ότι ένας 15χρονος – αυτή ήταν η ηλικία του Στέφανου Κασσελάκη το 2003 – να παραπέμπεται στην τακτική δικαιοσύνη αφού ήταν ανήλικος. Μάλιστα, δεν θα μπορούσε επίσης να είναι μέτοχος Ανώνυμης Εταιρείας με ποινική ευθύνη για τις αποφάσεις της.

Η αλήθεια έιναι, λοιπόν, πως πρόκειται για τον αδερφό του, Στέλιο, και όχι για τον 15χρονο – τότε – Στέφανο Κασσελάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!