ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πού είναι εξαφανισμένη η Ν.Κεραμέως;

Η υπουργός Εσωτερικών αγνοείται από τη στιγμή που ξεκίνησε η κακοκαιρία Daniel

Πού είναι εξαφανισμένη η Ν.Κεραμέως;

Σε «μάστιγα» εξελίσσεται το «σύνδρομο» των «εξαφανισμένων» υπουργών της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς στις δύσκολες στιγμές βλέπουμε πολλούς να κρύβονται, ώστε να αποφύγουν την πολιτική φθορά. 

Αυτό φέρεται να κάνει τώρα και η Νίκη Κεραμέως, η οποία στα χαρτιά είναι υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδας.

Στην πράξη, ως συναρμόδια υπουργός, είναι άφαντη από τη μαζική καταστροφή που πλήττει όλη τη Θεσσαλία από την περασμένη Δευτέρα. Η μοναδική της δημόσια παρουσία από την έναρξη της κακοκαιρίας μέχρι και χθες έγινε σε «φιλόξενο» τηλεοπτικό πρωινάδικο, νωρίς νωρίς, στις 7 Σεπτεμβρίου, και πριν αποκαλυφθεί στη συνέχεια όλη η έκταση της συμφοράς στη Θεσσαλία.

Με κούφια λόγια επί 16 λεπτά, όπως ότι «το κράτος δίνει τεράστιες μάχες για να απεγκλωβίσει τον κόσμο», δεσμεύτηκε για άμεση καταγραφή των ζημιών.

Τόσες μέρες μετά δεν έχει γίνει το παραμικρό σε όσες περιοχές το επιτρέπουν πια οι συνθήκες. Εκτοτε, κι όσο η οργή άρχισε να ξεχειλίζει στον Κάμπο για την ανοργανωσιά της κυβέρνησης, κανείς δεν την ξαναείδε. Η Κεραμέως κρύφτηκε για να περάσει η μπόρα και να μην έχει πολιτικό κόστος.

Μία από τις αρμοδιότητες του χαρτοφυλακίου που έχει αναλάβει η Κεραμέως έχει να κάνει και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με την επίβλεψη και συντονισμό των δήμων και των περιφερειών της χώρας. Υπό κανονικές συνθήκες αυτή η ευθύνη «φορτώνεται» σε αναπληρωτές και υφυπουργούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ομως, τώρα υπάρχει ένα έκτακτο γεγονός, με μαζικές καταστροφές, πολλούς θανάτους και μακρά διάρκεια. Και είναι η πρώτη φορά στα χρονικά των ελληνικών κυβερνήσεων που υπουργός Εσωτερικών μένει απέξω σε τέτοιες φυσικές καταστροφές, αφήνοντας να «τρέχουν» μόνο οι αναπληρωτές και οι υφυπουργοί του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.