ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Όπως και για τα Τέμπη έτσι και για τη δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους για τον Κ. Μητσοτάκη δεν υπάρχει… πολιτική ευθύνη (upd)

Μετά από πολλές ημέρες παραδέχτηκε ότι «ίσως υπήρξε μονταζιέρα» στους διαγωνισμούς των στελεχών του ΟΣΕ

Όπως και για τα Τέμπη έτσι και για τη δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους για τον Κ. Μητσοτάκη δεν υπάρχει… πολιτική ευθύνη (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 10: 17): Όπως και για τα Τέμπη έτσι και για τη δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους για τον Κ. Μητσοτάκη δεν υπάρχει… πολιτική ευθύνη καθώς όλα τα κακά σε αυτή τη χώρα συμβαίνουν από μόνα τους και όπως έκανε στην περίπτωση του Κ.Α.Καραμανλή έτσι κάνει και στην περίπτωση του Μ. Χρυσοχοΐδη, το οποίο επίσης κηρύσσει «άμοιρο ευθυνών».

Μάλιστα, το λέει αυτό ενώ ο ίδιος παραδέχεται ότι στην περίπτωση των Αγίων Αναργύρων «όλα έγιναν λάθος».

Μάλιστα παραδέχτηκε ότι γίνονται λάθη συνεχώς αφού όπως αποκάλυψε εάν υπήρχαν παραιτήσεις για αυτά, κάθε βδομάδα θα έπεφτε ένας υπουργός!

«Είναι ένας υπουργός που πραγματικά κατέχει το αντικείμενο και κάνει μεγάλη προσπάθεια να αλλάξει τα κακώς κείμενα στην ΕΛΑΣ» δήλωσε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει πολιτική ευθύνη του υπουργού ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: «Όχι. Είμαι σαφής και ξεκάθαρος. Γιατί αν κάθε φορά που κάτι δεν πηγαίνει καλά στο κράτος η ευθύνη φτάνει στην κορυφή θα είχαμε παραιτήσεις κάθε βδομάδα» και πρόσθεσε: «Όχι, δεν θεωρώ ότι υπάρχει πολιτική ευθύνη για το συμβάν».

Παράλληλα, χαρακτήρισε το γεγονός: «Γροθιά στο στομάχι για όλους μας και και εμένα προσωπικά» και ανέφερε ότι «αισθάνθηκα ότι μπορεί κάποιος να προσπαθεί, να διορθώνει μία κατάσταση, αλλά έρχεται ένα τέτοιο συμβάν και μας δείχνει ότι αυτά που κάναμε δεν είναι αρκετά και πρέπει να κάνουμε περισσότερα».

Σε ιδιαίτερα προκλητική δήλωση του στη συνέχεια, υποστήριξε ότι ο αυξημένος αριθμός καταγγελιών για ενδοοικογενειακή βία μπορεί να δείχνει πως οι γυναίκες νιώθουν πιο άνετα να καταγγείλουν.

Ανέφερε δε ότι παρά το «περιστατικό» στους Αγίους Αναργύρους υπάρχει εμπιστοσύνη στην Αστυνομία. Παράλληλα, δήλωσε πως «Τα πισωγυρίσματα και οι τραγωδίες πρέπει να μας κάνουν ακόμη πιο δυνατούς».

Αναφορικά με το «τα περιπολικά δεν είναι ταξί» ανέφερε: «Πρέπει να είναι και ταξί και ασθενοφόρο και πυροσβεστικά».

Ο πρωθυπουργός μίλησε και για τα Τέμπη και είπε ότι τελικά ίσως υπήρξε μονταζιέρα στους διαλόγους των στελεχών του ΟΣΕ.

«Δεν υπήρχε καμία κυβερνητική ανάμειξη. Πιθανώς να είναι (μονταρισμένο το ηχητικό), δεν ξέρω. Όλα είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης. Δεν το γνωρίζω και δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια. Αυτό που ξέρω είναι ότι έφτασε ακέραιο στη Δικαιοσύνη.

Όλες οι ηχητικές συνομιλίες είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης. Και το πώς διέρρευσαν στα Μέσα, το τι έπαιξαν μετά τα Μέσα, αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το γνωρίζω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά σε καμία περίπτωση -και αυτό το δηλώνω κατηγορηματικά- δεν υπήρχε καμία κυβερνητική ανάμειξη σε αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.