ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πρόστιμο από τη ΔΕΑΒ στον Παναθηναϊκό για το πανό «λουκέτο βάλτε στη Βουλή, όχι στη θύρα 13»

Είχε αναρτηθεί στον αγώνα της 14ης Απριλίου με τη Λαμία για τα playoffs της Super League 1

Πρόστιμο από τη ΔΕΑΒ στον Παναθηναϊκό για το πανό «λουκέτο βάλτε στη Βουλή, όχι στη θύρα 13»

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ), επέβαλε διοικητικό πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το πανό που αναρτήθηκε στη θύρα 13 του «Απόστολος Νικολαΐδης» στον αγώνα της 14ης Απριλίου με τη Λαμία.

Στο πανό αναγραφόταν: «Λουκέτο βάλτε στη Βουλή, όχι στη θύρα 13»

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας ανακοινώνει:

Με την υπ’ αριθμ. 21/2024 Απόφασή της επέβαλε διοικητικό πρόστιμο ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000 €) στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγω της ανάρτησης πανό με περιεχόμενο “Λουκέτο βάλτε στη Βουλή, όχι στη Θύρα 13”, στην κλειστή, λόγω τιμωρίας, θύρα 13 του γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης, κατά τον αγώνα Παναθηναϊκός–Λαμία που διεξήχθη στις 14 Απριλίου 2024 για τα playoffs της Super League 1.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ως άνω πανό κρίθηκε ότι έχει σαφώς πολιτικό περιεχόμενο προσβάλλοντας ταυτόχρονα και τον αξιακό κώδικα της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών, που πρεσβεύει το ιδεώδες του κοινοβουλευτισμού και του δημοκρατικού πολιτεύματος. Εφαρμογή άρθρου 14 του ν.5085/2024».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.