ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Κασσελάκης: «Είδατε πόσα δημόσια αυτοκίνητα και περιπολικά γίνονται ταξί όταν είσαι ο Κ.Μητσοτάκης;» (βίντεο) 

Δείτε την ανάρτηση του

Σ.Κασσελάκης: «Είδατε πόσα δημόσια αυτοκίνητα και περιπολικά γίνονται ταξί όταν είσαι ο Κ.Μητσοτάκης;» (βίντεο) 

Ο Στέφανος Κασσελάκης δημοσίευσε ένα βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok, στο οποίο αναρωτιέται «πόσα αυτοκίνητα χρειάζεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να επισκεφθεί ένα σχολείο».

«Πάμε να δούμε πόσα αυτοκίνητα χρειάζεται ο πρωθυπουργός για να επισκεφτεί ένα σχολείο», αναφέρει αρχικά ο κ. Κασσελάκης.

Έπειτα από 19 αυτοκίνητα και αρκετές μηχανές ο Στέφανος Κασσελάκης σχολιάζει: «Μάλιστα! Είδατε πόσα δημόσια αυτοκίνητα και περιπολικά γίνονται ταξί όταν είσαι ο Κυριάκος Μητσοτάκης;».

@skasselakis

1, 2, 3, 4……. #fyp

♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης και η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή επισκέφθηκαν το 3ο Γυμνάσιο Πολίχνης για να παρουσιάσουν την πολιτική της κυβέρνησης σχετικά με την «αντιμετώπιση» της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.