ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Κασσελάκης: «Κύριε Κ.Μητσοτάκη κάντε επιτέλους τον Γ.Αυτιά υποψήφιο ευρωβουλευτή – Διαστρεβλώνει τι είπα για αποστρατιωτικοποίηση»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγορεί ότι διαστρέβλωσε τα όσα είπε σε συνέντευξή

Σ.Κασσελάκης: «Κύριε Κ.Μητσοτάκη κάντε επιτέλους τον Γ.Αυτιά υποψήφιο ευρωβουλευτή – Διαστρεβλώνει τι είπα για αποστρατιωτικοποίηση»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στο «Χ» (πρώην Twitter), κάλεσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει «υποψήφιο ευρωβουλευτή» τον Γιώργο Αυτιά, λέγοντας χαρακτηριστικά «σας παρακαλάει κάθε Σαββατοκύριακο».

Αφορμή στάθηκε, ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ σχετικά με τις δηλώσεις του αρχηγού του τουρκικού Ναυτικού, ο οποίος μίλησε για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ακούστηκε ότι το ίδιο ζήτημα έθεσε, κατά την πρόσφατη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, ο Στέφανος Κασσελάκης παρενέβη και έγραψε στο Twitter:

«Όταν ένας δημοσιογράφος φτάνει στο σημείο να διαστρεβλώνει την καταγγελία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι υπάρχουν σημάδια αποστρατιωτικοποίησης των νησιών, ως επιθυμία του για αποστρατιωτικοποίηση, τότε δεν παίζει μόνο με τους τηλεθεατές του. Παίζει με τα εθνικά μας θέματα. Κύριε Μητσοτάκη, κάντε επιτέλους τον άνθρωπο υποψήφιο ευρωβουλευτή. Σας παρακαλάει κάθε Σαββατοκύριακο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.