ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Σ.Κασσελάκης: «Να συνηθίσετε στις εκπλήξεις» λέει για τον γάμο του με τον Τάιλερ στο Μπρούκλιν (βίντεο)

«Δεν παντρεύτηκα στα Χάμπτονς»

Σ.Κασσελάκης: «Να συνηθίσετε στις εκπλήξεις» λέει για τον γάμο του με τον Τάιλερ στο Μπρούκλιν (βίντεο)

 Ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος στον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ, δήλωσε ότι πρέπει «να συνηθίσετε στις εκπλήξεις».

Πιο συγκεκριμένα, η στιχομυθία έγινε με την εκδότρια της ιστοσελίδας hellenicdailynews.com, Ευαγγελίνα Πλάκας στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στη Νέα Υόρκη και στο πλευρό του βρισκόταν ο Τάιλερ Μακμπέθ.

Με αφορμή, μάλιστα, το ότι ο γάμος τους, όπως είπε, έγινε στο Μπρούκλιν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε, σύμφωνα με την εκδότρια της ιστοσελίδας hellenicdailynews.com, «να συνηθίσετε στις εκπλήξεις».

@cristodoulosathanasatos

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποκαλυπτει οτι ο γαμος του με τον Ταιλερ Μακμπεθ εγινε στο Μπρουκλιν, οποτε απαντησα αυτο που σκεφτηκαμε ολοι! – «Μας πιασατε στον υπνο ολους»! -Get Used #stefanoskasselakis #γάμοςΣτέφανουΚασσελάκη #ΣτέφανοςΚασσελάκηςΝέαΥόρκη #γάμοςΣτέφανουΚασσελάκηΝέαΥόρκη #ΣΥΡΙΖΑ #Wedding #NewYork #Greece #Celebrity #skai

♬ πρωτότυπος ήχος – Christodoulos Athanasatos

«Κατ’ αρχήν δεν παντρεύτηκα στα Χάμπτονς.  Αυτά είναι fake news. Στο Μπρούκλιν παντρεύτηκα, στο Γραφείο του Δημοτικού Επιτρόπου (City Clerk).  Η αλήθεια είναι ότι τα Χάμπτονς δεν μου αρέσουν καθόλου» είπε, επίσης, ο Στέφανος Κασσελάκης

Τον Κασσελάκη, υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Κοινότητας, Νίκος Παπαϊωάνου, ο ιερατικώς προϊστάμενος, π. Ανάργυρος Σταυρόπουλος, ο προϊστάμενος του σχολείου, π. Γρηγόριος Σταμκόπουλος, όπως επίσης και το μέλος του Δ.Σ, Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, με την σύζυγό του και γνωστή δικηγόρο, Μαρία Μάρκου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Στέφανος Κασσελάκης εισήλθε αρχικά στον χώρο του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, όπου άναψε κερί και, στην συνέχεια, συνομίλησε με το ιερατικό προσωπικό και τον π. Γρηγόριο Σταμκόπουλο. Ο Κασσελάκης διατύπωσε ερωτήσεις για το σχολείο, επιδεικνύοντας ενδιαφέρον για τον αριθμό των μαθητών, ενώ δεν παρέλειψε να ρωτήσει τον π. Γρηγόριο Στακόπουλο «πώς έχει επηρεάσει η επιστήμη της Πληροφορικής την αντίληψή του για την Θεολογία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.