ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Κασσελάκης: «Ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει το πόθεν του κ. Μητσοτάκη; Τα 40 σπίτια από πού έχουν προκύψει;»

«Οι άλλοι που χρωστάνε 500 εκατ. ευρώ δανεικά και αγύριστα κουνάνε το δάχτυλο»

Σ.Κασσελάκης: «Ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει το πόθεν του κ. Μητσοτάκη; Τα 40 σπίτια από πού έχουν προκύψει;»

Ο Στέφανος Κασσελάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε, «ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει το πόθεν του κ. Μητσοτάκη; Τα 40 σπίτια από πού έχουν προκύψει; Είναι καιρός οι πολιτικοί της χώρας να είναι υπηρέτες και όχι άρχοντες».

Μάλιστα τόνισε ότι μετοχές που είχε στην κατοχή του σε ξένες εταιρείες έχουν ήδη μεταβιβαστεί. «Δεν έχω πλέον συμμετοχές σε εταιρεία. Οι μετοχές έχουν ήδη μεταβιβαστεί», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτός ο νόμος δημιουργήθηκε για να μη βγάζουν Έλληνες πολιτικοί μαύρα έξω. Όχι για να αναγκάζονται να φέρουν απόδημοι άσπρα μέσα», σημείωσε.

«Ο κ. Μητσοτάκης που ευαγγελίζεται την αγάπη του για την ομογένεια και ομογενείς στα ψηφοδέλτια κλπ είχε πέντε χρόνια να αλλάξει τον νόμο που τον έχει κατηγορήσει και παρεμπιπτόντως στο βαθμό που υπήρχε προσωπική ατζέντα για την οικογένεια του κ. Μητσοτάκη το 2016 το θεωρώ και αυτό εσφαλμένο.

Όταν βάζεις ομογενείς σε ένα ψηφοδέλτιο θες την ψήφο τους, τους επιτρέπεις να συμμετέχουν και στην ενεργό πολιτική στη χώρα. Δεν τους τιμωρείς», είπε ο κ. Κασσελάκης.

«Πέντε χρόνια είχε να τον αλλάξει η κυβέρνηση. Γιατί δεν τον άλλαξε. Ο νόμος προφανώς ήταν λάθος», είπε στη συνέχεια.

«Μη συγχέουμε το ρόλο των μίντια με τη Δικαιοσύνη, με τους αρμούς της κυβέρνησης. Εάν κληθώ να δώσω εξηγήσεις θα δώσω εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη. Κοιτάξτε το ένα πράγμα που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν επιθυμεί να αρχειοθετηθεί ποτέ.

Ποτέ. Εγώ είμαι ο πολιτικός που θα τηρήσει το νόμο. Εφόσον έχει υπάρξει μία παρατυπία και χρειαστεί να υπάρξει ένα πρόστιμο θα το πληρώσω αλλά ο Έλληνας πολίτης να γνωρίζει το εξής.

Ουδέποτε έχω φοροδιαφύγει, έχω επιχειρήσει σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον και στο τέλος της ημέρας αν είναι να τιμωρηθώ επειδή έκαναν Χριστούγεννα οι άνθρωποι των κομματικών μέσων του ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλοι που χρωστάνε 500 εκατ. ευρώ δανεικά και αγύριστα κουνάνε το δάχτυλο και δεν έχουν επιχειρήσει ποτέ στη ζωή τους και ειρωνεύονται τους φορολογικούς συντελεστές που ανακοίνωσα (ας τιμωρηθώ)», ανέφερε.

Ως προς το δάνειο στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Τα χρήματα έχουν επιστραφεί στην Όσιος και μάλιστα με ζημία λόγω του συναλλάγματος».

«Ο Έλληνας πολίτης έχει βαρεθεί το gaslighting. Αυτή την ψυχολογική χειραγώγηση που προσπαθεί η κυβέρνηση τώρα που βλέπει ότι ροκανίζεται από τα σκάνδαλά της και την ανεπάρκειά της και ότι όλα όσα μου έχουν προσάψει αποτυγχάνουν.

Σκεφτείτε τι έχουν προσπαθήσει να μου προσάψουν από την αρχή. Πρώτα ήταν ότι είμαι lifestyle και ρηχός. Μετά ότι ήμουν χαζός και ηλίθιος. Μετά ότι ήμουν ξένος. Μετά ότι ήμουν κακός, αυταρχικός.

Και τώρα είναι ότι ο 35χρονος απόδημος Στέφανος Κασσελάκης είναι διαπλεκόμενος στο εξωτερικό, στην Αμερική, με εισηγμένη εταιρεία στο Χρηματιστήριο. Πολύ πανικός από τον κ. Γκρινμπεργκ διακρίνεται», είπε.

«Ο κύριος Μητσοτάκης που πήρε αποζημίωση για τις ελιές του, πότε έχει δανείσει στο κόμμα του; Συγγνώμη, ευτυχώς όχι είπατε; Άρα χαλάω την πιάτσα ε; Μωρέ μπράβο μου που χαλάω την πιάτσα.

Ευχαριστώ για το κομπλιμέντο», είπε και συμπλήρωσε: «Το βασικό εδώ πέρα είναι η όλη νοοτροπία αυτή. Ετσι είναι η Ελλάδα. Παιδιά κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσουμε και να πούμε δεν είναι ανάγκη να είναι έτσι η Ελλάδα. Η Ελλάδα μπορεί και αξίζει καλύτερα».

«Ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει και το Έσχες μου και το Πόθεν. Το ερώτημα είναι γνωρίζει ο Έλληνας πολίτης το Πόθεν του κ. Μητσοτάκη; Τα σαράντα σπίτια συν όλα τα άλλα από που έχουν προκύψει; Μακάρι να τον ρωτήσετε. Και μακάρι να κάνετε ποδαρικό και στα δικά του σπίτια», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι καιρός οι πολιτικοί της χώρας να είναι υπηρέτες και όχι άρχοντες» συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.