ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Σ.Κασσελάκης: Όλες οι λεπτομέρειες για τον «γάμο» με τον Τάιλερ το καλοκαίρι στην Κρήτη

Προσκλητήριο δεν έχει λάβει σχεδόν κανένα στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ, ούτε κάποιου άλλου κόμματος

Σ.Κασσελάκης: Όλες οι λεπτομέρειες για τον «γάμο» με τον Τάιλερ το καλοκαίρι στην Κρήτη

Λεπτομέρειες για τον «γάμο» του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ, που θα γίνει στην Κρήτη, παρουσιάστηκαν σε ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού.

Ο «γάμος» θα γίνει στο τέλος Αυγούστου λίγο έξω από το χωριό Σκινές Χανίων, που αποτελεί τον τόπο καταγωγής του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Για να είναι έγκυρος χρειάζεται μια ληξιαρχική πράξη αλλά ο γάμος που κάναμε είναι νομικός γάμος. Δεν έχουμε κάνει ακόμα εκδήλωση για τους φίλους μας», είχε σημειώσει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στο ρεπορτάζ, ο δήμαρχος Πλατανιά ανέφερε ότι αυτή η ληξιαρχική πράξη δεν έχει γίνει στο δημοτολόγιο κι επομένως μπορεί να τελεστεί κανονικά «γάμος» στην Κρήτη.

Το γαμήλιο δείπνο αναμένεται να γίνει στον Βοτανικό Κήπο της Κρήτης, στην περιοχή Φουρνέ, στις 29 Αυγούστου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προγραμματίζεται 4ημερο γλέντι για τον «γάμο» με τραπέζια, εκδηλώσεις και εκδρομές από τις 28 μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Ο δήμαρχος Πλατανιά ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «υπάρχει μια μεγάλη κράτηση που έχει γίνει από το εξωτερικό στο τετράημερο που περιλαμβάνει γεύμα με τοπικά προϊόντα».

Ο Γιάννης Κασσελάκης, θείος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για τον «γάμο» ανέφερε ότι η κράτηση έχει γίνει από την Αμερική για 130 άτομα.

«Θα έχει και το πιλάφι, θα έχει και τα τσιγαριαστά, θα έχει και τα ξεροτήγανα, ξέρετε, είναι μέσα στο παραδοσιακό κομμάτι, σίγουρα θα έχει και φαγητά γκουρμέ», πρόσθεσε.

Το προσκλητήριο αυτό έχουν λάβει λίγοι και εκλεκτοί καλεσμένοι. Πρόκειται κυρίως για συγγενείς και φίλους του ζευγαριού από την Αμερική, ενώ οι πολιτικοί που θα παραβρεθούν είναι ελάχιστοι.

Είναι ενδεικτικό πως προσκλητήριο δεν έχει λάβει σχεδόν κανένα στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ, ούτε κάποιου άλλου κόμματος.

«Θα έρθουν από την Αμερική και ενδεχομένως και από κάποια άλλη ήπειρο, άρα θα πρέπει να ικανοποιήσουμε όλα τα γούστα. Υπάρχουν συγγενείς και από Αυστραλία, οπωσδήποτε θα υπάρχουν από Ευρώπη», συμπλήρωσε ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη.

Η πρόσκληση είναι σε ηλεκτρονική μορφή, με ένα πολύ έξυπνο κωδικό που περιλαμβάνει όλα τα μέλη της οικογένειας τους.

«Βέβαια θα είμαι στον γάμο. Θα είναι ένα τετραήμερο χαράς. Θα επικεντρώνεται περισσότερο στο χωριό Σκινές, θα έχει αρκετά παραδοσιακά και θα υπάρξει αυτό που λέμε στην καθομιλουμένη ένα τρικούβερτο γλέντι», συμπλήρωσε ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Γιάννης Κασσελάκης δήλωσε πως δεν έχει λάβει το προσκλητήριο του «γάμου» του ανιψιού του, καθώς είναι προσκεκλημένος δια ζώσης. Όπως εξήγησε, είναι μία συνήθεια που κρατά από παλιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα είναι ένα τετραήμερο χαράς, θα είναι οι τελευταίες τέσσερις ημέρες του Αυγούστου. Θα είναι ένα τραπέζι γάμου με αρκετά δρώμενα βασισμένα στην παράδοση. Για τις ανάγκες των καλεσμένων θα υπάρχει κάτι διαφορετικό», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.